Grattis

Syftet med jubileumshelgen var dels att ge alla en chans att roa sig lite extra nu när de flesta är semesterlediga och så även visa att RFSL Halland är en livskraftig ideell förening i ständig förvandling och utveckling. QX fick en rundvandring i det egenhändigt nyrenoverade huset (ca 300 kvm), som inte bara inhyser nattklubben Nightlife utan också föreningens kontor och HIV-kansli. Lokalerna fungerar som mötesplats där man träffa andra människor för att prata, umgås eller festa. RFSL- Halland är en stödförening för ALLA människor, oavsett om de är homo-, bi- trans- eller heterosexuella.
Alex, Andreas, Kristoffer och Jonas

– Många besöker oss enbart för festverksamheten, men fikakvällarna på måndagar och onsdagar är ett vattenhål dessemellan. Det är kul att så många reser till oss från Skåne, Småland, Borås och Göteborg. Eftersom Halmstad är en sommarstad har vi fester varannan vecka under sommarhalvåret, men bara en gång i månaden under de mörka månaderna, säger Mikke, sekreterare i föreningen.
Anna-Karin och Lina
– Halmstad är för övrigt en gayvänlig stad där trakasserier och andra problem är sällsynta, fortsätter Mikke.
Föreningen ordnar även andra arrangemang, som resor, brännbollsturneringar, grillkvällar, matlagningskvällar och amatöraftnar då medlemmarna kan framföra egna alster.

Hipp hipp hurra!

Nästa fest är den 26 juli.

Alla mingelbilderna av Jens-Peter och Carl-Peter
Arne och Jan
Belkis med väninna
Carolina och Anna
David Joseph och RFSLs sekreterare Mikke
Dennis, Ingvar och Alf
Skönast av de sköna: Edith Crepp
Marco, Daniel och Wille
Mattias och Dan med kompis
Mattias och Jonnie
Niphon (t.v) tog med sig polarna från Malmö
RFSL-bossen Marita skötte garderoben
Stylade inför showen: Sean Leon med Justin Bess och Urban Haglund
Stefan och Martin
Stefan, Hasse, Peter och Ronny
Ulrika och Maria höll ordningen
Stockholmboys på Jubel-besök
Och fler huvudstadare firade RFSL Halmstad. Gaystudenternas Fredrik Malmgren (t.h) med polarehttp://www.rfsl.se/halland/

Publicerad: 2003-07-15 19:10:37