Regnbågsfestival 2003

Fredag 26 september blir det förfest på Indigo, 23-03. Arrangerar gör RFSL-Malmö och RFSL-Ungdom. Efter att man kalasat på Indigo går det bra att bege sig till Slagthuset/Patcha. Från 02.30 till 05.00 kommer man in billigt (45 kr) vid uppvisande av medlemskort i RFSL. Fredagen är även showkväll hos SLM. Insläpp mellan 22-24 och sedan bjuder Malmö Läderman ‘03 med slavar på en kort men intensiv uppvisning. Det blir heta rytmer och machoerotisk fetischism i sensuell blandning. Endast män. Dresskod: Läder, gummi, jeans, uniform och sportkläder enligt SLM:s dresskod Info: SLM Malmö SLM Malmö, Ystadsgatan 13.

La Bonbonnière är den stora tjejfesten som äger rum på Deep Club den 26 september.
– En stor, bra klubblokal med flera barer, två våningsplan, projektorer för filmvisning och flera mindre scener som passar oss utmärkt eftersom de kan användas för uppträdanden både av artister och för karaokeuppträdanden, säger festarrangör Christina Ouzounidis till QX.
Det kommer att finnas två dansgolv; ett där dj Annie spelar och ett lite softare, där tre olika dj:s huserar; Linda Malmgren, Claudia Frenk och Gudrun Hauksdottir. Här kommer tjejerna att varva schlagers med latin och loungemusik.
– Under kvällen kommer olika happenings att avlösa varandra. Vi kommer alltså inte att bryta för uppträdanden, utan alla shower kommer att fungera mer som installationer som pågår överallt under hela kvällen. Vi har anlitat allt från eldsslukare till komiker som dyker upp från det att våra gäster sätter första steget i lokalen, säger Christina.
La Bonbonnière, 26 september, 22-03.

På lördagen blir det förstås en stor invigningsfest på Indigo. Shameless står på scen och Dj Magnus lirar skön musik.
Indigo, Monbijougatan 15.
På Wonk kan man kolla in Mr Gay Sweden; Nicklas Ottosson. DeeJay Jonny lirar på stora golvet och Wonk på lilla golvet.
Wonk, på Deep, öppet från 23.

Söndagskvällen kan man ägna åt pub på Indigo som har öppet mellan 21-24 eller gå en sväng till Twistedbar där Deejay Jonny spelar.
Twistedbar, Adelgatan 2. öppet
18-01.
Måndag den 29 september blir det Gaystudentpub på Indigo mellan 20-24 och kvällen efter en Dansk afton på samma ställe. Andy Johansen inleder med sång och spel. Tusnelda Tusindfryd underhåller oss tillsammans med sin pianist Ole Knudsen. För att inrama den danska stämningen finns det smørrebrød, hof och gammeldansk att beställa. Öppet mellan 20-01.

Tjejfest nummer två äger rum tisdagen den 30 september. Denna gång är det Stockholmsklubben Lesbian Heaven som flyttat ner till Malmö för en kväll. Även denna fest äger rum på Deep som ju annars hyser gayklubben Wonk i regi av deejay Jonny. Två dansgolv blir det; ett med klubbig dans- och house- och technomusik levererad av Jessica Nyström (Damrummet, Corkybar, Dragking-tävlingarna) och på stora golvet spelar Nenne (Damrummet, Connection) r&b, hiphop och reggae. Under kvällen blir det även en spännande dragking-performance med en av deltagarna från årets dragking-tävling.
Lesbian Heaven den 30 september, på Deep, Amiralsgatan 20, öppet 22-03.

Onsdagen 1 oktober är det The Red Ribbon Night på Indigo. PG Syd presenterar Fame Factory-stjärnan Dennis Radoicic och drugorna Tranzmission från Göteborg.
Öppet från kl 19.
Samma kväll arrangeras också Naked Sex Party på SLM. Insläpp 20-21.
Nyöppnade gaybaren Ratatouille har flyttat in i värmen och intagit Mandarins båda våningar. Utökade öppettider och extra festivalmingel blir det under hela Regnbågsfestivalen.
Ratatouille, Södertull 4, öppet -01.

Kings of Malmö och Smash arrangerar såväl workshop som fest på torsdagen 2 oktober. Festen hålls på Smash, fetischklubben för tjejer, med insläpp mellan 22-24.
Endast kvinnor(transvänligt). Dresscode: minimum basic black.
Ystadsgatan 13, öppet till 02.
Vad är väl en festival utan karaoke? Inte mycket – och därför kan du som känner dej sugen på att sjunga en trudelutt bege dig till Indigo den 2 oktober där karaokedrottning Belinda finns på plats. Öppet 20-01.
Mon Bijou 40 Carat som bjuder på blandad dansmusik och på scenen coverbandet Gylléns äger rum fredagen 3 oktober på Indigo. Öppet 22-03.

Fredagen är det Salvation, i regi av Wonk på Deep. DeeJay Jonny spelar på stora golvet och Dj Joe på lilla golvet. Det blir även Gogoboys och Lesbian Lounge på andra våningen dit endast brudar är välkomna.
På Deep, öppet 23-03.
SLM har Military Night på fredagen och insläpp mellan 22-24. Endast för killar. Dresscode gäller.

Årets stora regnbågsfest äger rum på lördagen 4 oktober på Kajplats 305. Temat i år är gala och på stora scenen showar Mizzi A som vann Indigo International Song Contest 2003 och Edith Crepp, Malmös egen primadonna. På lilla scenen spelar partybandet Le Freak svängig musik som du kan släppa loss till. Kvällens dj:s är Pracha & Magnus som spelar r&b, dance och house. Och naturligtvis schlager.
Stora Regnbågsfesten, Kajplats 305, Bassängkajen 8, öppet 22-03 (05).

Självklart blir det även en avslutningspub också. Mellan 21-24 på söndagen kan alla som har lite ork kvar bege sig till Indigo.

http://www.rfslmalmo.nu/_regnbagsfestivalen/rbf_index.htm

Publicerad: 2003-09-25 19:08:03