PåskParty Stockholm

På skärtorsdagen arrangerar Monday Bar i samarbete med Ministry Of Sound och Sylvester för andra året i rad Trance Nation som till skillnad från förra året denna gång hålls på Mondo vid Medborgarplatsen. DJ:s denna afton är John Askew som när han inte reser jorden runt med Ministry Of Sound är fast DJ på London klubben The Gallery-Turnmills samt har sin egen radioshow på legendariska radiostationen KISS 100 (London.) Den andra utländska celebriteten denna afton är Darren Tate som av de flesta insatta i trance räknas som nästa stora namn och som under pseudonymen Jurgen Vries spelat in flera låtar.

På SLM blir det hela helgen EasterParty för läderkillar. Den extra öppna torsdagskvällen har Geoff Gains med sina sugande houserytmer som lockbete förutom klubbatmosfären. På lördag spelar Ola Göte och så blir det extra öppet igen på söndagskvällen.

TipTop utlovar påskris och påskägg till alla som vill. Australiska Warren Jon spelar på torsdag och lördag medan Tobias Kagelind tar hand om fredagen. På lördag blir det P# Homo fest i privén med kavalkad av sköna DJ’s som Asynja Grey och Pamela Leal Viñal.

På Connection piffar man påskfint och utlovar att annonskillen Alex skall vara bunny helgen lång! Och på Lino blir det party till 04 och dessutom drugabesök. Diamond Dogs kommer göra en miniturné i Gamla Stan. Klockan 22.30 gör de en extrashow på Mandus (där de showar måndagar) och drar sedan vidare till Lino för mer bus.

På Isolée är det extra satsning hela påskhelgen. Skärtorsdag blir de Påskparty med Jocke Åhlund, Pontus Djanieff och Cecars Palace. De fixar busfest inkluderat filmvisning mellan 21-01.
På fredagen spelar Sandra Benarba och svenska Fab 5s egen Lars-Fredrik Svedberg disco och electric funk. På lördag blir det Regnbågsrummets och Sportif Sound Systems Tomas Larsson som sköter disco, house och glam-musiken.

På Get The Fuck Out! spelar hus-Dj Tomas Hemstad electroclash och live performance blir det av ”Kitty on the Catwalk”.

Lördagens Wonderbar-partaj på GK blir minst sagt speciellt. På scen står Anderas Lundstedt och Lambretta-Linda presenterade av Josefine Craaford. På balkongen blir det salsatema med Dj Lopez och där finns även sambagruppen Unido Samba. Den som lär ut sambastegen blir stans galnaste frisör Titi Frez. Och så kommer svenske porrstjärnan Tag Eriksson alias Fredrik Eklund att närvara i VIP Dark Room!
Musiken på stora dansgolvet står DJ Achilles för. När han inte gör påskvisit i Stockholm spelar han på klubben Liquid i Miami.
Megastar-gay-vip partaj kallar David, André och Navid kalaset

På lördag kväll blir det extra tjejkväll på Bysis Gay Klubb – i samma lokaler som Häcktet låg tidigare. Dj Felicia ser till att det är helt rätt musikstil för flatgängen. Bysis Gay Club är det som vanligt öppet onsdag och fredag.
Tjejtätt är det självklart på hyllade krogen Roxy på Nytorget. Ny meny finns att avsmaka. Roxy har stängt söndag och måndag. På fredagskvällen har de Bar Dj Antoine från Mazzika som spelar world och oriental-musik.
Och öppet hela helgen har barerna Side Track, Populära Sibirien, Tre Kungar och Göken.

På söndag rekommenderar vi tidigt besök på Patricia. ”Supersunday” kallar de kvällen med anledning av sovmorgon dagen därpå. Och så skriver de: ”Kärringar, kycklingar, nykläckta och andra fest- sugna påskfirare får inte missa allt gott ombord denna kväll!!” Kom i tid alltså!

Innan dess gör man klokt i att ta sig till Torget där det blir Drugbingo på söndagen. Från 16.00 sköter Cunigundornas mammor sin populära bingo – och alla pengar från bingot går som vanligt oavkortat till Posithiva Gruppens stödfond.
Torget har även extra brunchöppet på måndag från 14.00.

http://ww.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2004-04-07 18:32:59