Mr Gay Sweden 2004

På försommaren började sajten Youngvikings sin lansering på nätet. En snyggt designad sida som helt presenteras på engelska. Sajten arbetar med nordisk mytologi och presenterar bilder på unga svenska killar i erotiska ”helhets”-sammanhang.
Bakom sajten står fotografen före detta sångaren och modellen Benjamin Falk.
– När det gäller innehållet har vi många svenska killar som vill vara med och standarden är väldigt hög och jag kan lova fler sportkillar tex… Vi kommer även utveckla tjänsterna på sajten i den takt det tillåter med många nya spännande tjänster. Vi kommer hela tiden att sträva efter att hitta på originella och nya grepp att tackla ämnet: svenska killar!
Som första kille ut presenterades Peter som en 19-årig professionell fotbollsspelare. Han säger i intervjun på sajten att han mest gillar tjejer men även kan tänka sig att ha killar – så länge han är topp.
Och inför helgen har Youngvikings publicerat två av Mr Gay Sweden-kandidaterna på sin sida. Det är bland annat 21-åriga Andreas Nordin från Stockholm som ställt upp för intervju och softerotiska bilder.
Andreas säger att han vill visa att ”en vanlig boy-next door-typ kan bli Mr Gay Sweden”.
Totalt har sajten nu fem killar som viker ut sig.
– Vår plan är att lansera sajten i England och vissa länder i Europa i höst. Flera tidningar i UK och Tyskland kommer skriva om sajten tex, berättar Benjamin Falk för QX.se
– USA kommer nästa vår och om vi hinner Australien. Och sedan Asien inom ett år.
Om Youngvikings affärsidé säger Benjamin Falk.
– Det är ett intelligent alternativ för dem som är trötta på alla oinspirerande, förutsägbara och clichéartade sexsajter på nätet. Vi vill höja standarden på erotiska bilder och väcka engagemang och nyfikenhet genom intervjuerna och den roliga gimmicken med kalsongförsäljning.
Sajtens målgrupp är tjejer och killar från 18 år och uppåt. Avgiften är ca 110 svenska kronor i månaden.
– Vi hoppas nå grupper som normalt sätt inte skulle betala för att se sexiga bilder, men som genom vårt helhets- och livsstilstänkande känner att vill betala för innehållet på sajten, säger Falk.
– Vi tror att vår typiska kund kommer vara en person som lägger ganska mycket pengar på sin livsstil, köper dyra månadsmagasin och tycker att svenska killar är bland de sexigaste i världen och som vill se smakfulla sexiga bilder på killar som gillar att visa upp sig!

Publicerad: 2004-07-10 17:21:26