Homognäll

Jimmie Åkesson är ordförande i Sverigedemokratisk Ungdom (SDU). I hans elektroniska nyhetsbrev á la Carl Bildt under vecka 30, kommenterar han Bengt Baulers uttalanden i det aktuella numret av QX.
Bauler berättar om avsnittet av TV-serien Rederiet, där vi till jul kommer får se ett homobröllop.
”Rederiet har i det närmaste utvecklats
till RFSL:s egen PR-avdelning.”, skriver Åkesson.
”För min egen del bryr jag mig inte så
mycket om ifall homosexuella hånglar eller
‘gifter sig’, men den ständiga tv-propagandan gör att man tröttnar. Nu räcker det, och ändå har vi väl ännu inte sett slutet. ”

I nyhetsbrevet för vecka 31 är samma Åkesson sur över att hans ungdomsförbund inte räknades upp tillsammans med kristdemokraternas dito (KDU), i samband med att RFSL delade ut Guldlambdan vid Stockholm Pride: ”Personligen skulle jag nämligen vilja tilldela både SDU och KDU en alldeles ny utmärkelse, kallad ”Guldungen”, för envist
arbete för alla barns självklara rätt till
en mor och en far.”

Sveridemokraternas homoretorik utvecklas allt mer till att likna gamla ”hederliga” Maranata och mer moderna varianten Livets Ord!
Nyhetsbrevet i övrigt klagar över antirasistiskt arbete i allmänhet och Michael Alonzo i synnerhet. Och så gottar han sig över att Malmö FF förlorat en match i Superettan. Orsak: för att han betraktar Malmö FF med spelare som Zlatan
Ibrahimovic
och Jimmy Tamandi som mångkulturellt…

Publicerad: 2000-08-24 10:00:00