Regnbågsfestivalen 2004

Drag Non Stop på Indigo den 8 september mitt i Regnbågsveckan blev en kväll som många kommer att minnas länge. När den första showen gick igång klockan 22.00 var det redan fullt med folk och stämningen var tät och förväntansfull.
Många dragshowfantaster från Köpenhamn var där för att bevittna kvällen och de fick verkligen sitt lystmäte stillat, fyra shower med förstklassig underhållning på en och samma kväll! Skvallret gick att två från det kungliga danska hovet var där helt inkognito. Det skulle inte förvåna mig om min väninna Lolitah Lafitt nu blir ombedd att framföra sin bejublade version av Pippi Långstrump på Amalienborg.
Karaokedrottningen Belinda gjorde som vanligt succé när hon med stor rutin intog scenen. Kvällens internationella stjärna var ingen mindre än Doris Dostojevskij från Glasgow, Skottland. Mest applåder drog Doris och jag när vi tillsammans sjöng duetten ”I Know Him So Well” såväl tvåstämmigt som tvåspråkigt. När det var dags att stänga klockan 02.00 ville ingen gå hem, trots att det var mitt i veckan, så kvällen fortsatte ett bra tag till.
De söta ständigt leende bartendrarna fick verkligen slita i baren. Själv begav jag mig hem till min boudoir stapplandes på mina högklackade framåt tretiden, trött men vansinnigt nöjd med kvällen. Nu är det snart lördag och då underhåller jag på Slagthuset tillsammans med Alcazar på den Stora Regnbågsfesten. Vi syns där mina små gullungar!


Doris, Belinda och Inga


Belinda uppträder och Edith komframochsäger


Edith Crepp kramar Angeliqe och Lola


Malmö Gay Radios Claes Gylling uppvaktas av Edith


Edith med DivaCarola och Sofie


En lite vågad Edith med skottska Doris Dostojevski


Inget mer för IngaPiller – Edith gjorde sitt bästa för att hjälpa till


Sångaren och Mr Gay Sweden 2000 Jonas Hedqvist vill även han krama Edith


Lolitah Lafitt tog också chansen att på inspiration av drottningen


Sara Lund har många seminarier under Regnbågsfestivalen – men på DragNonStop var det nöje som gällde. Och till vänster Edith såklart!


Lily L’amour Von Strudel och Lolitah Lafitt i skön show.

Publicerad: 2004-09-09 19:40:52