Fetisch

– Klubben behöver förnyas, arbetet hade gått i stå, säger Michael S., informationsansvarig för SLM Stockholm. Nu vill vi utveckla dresscoden. Det har funnits önskemål bland våra medlemmar om att ha möjlighet att vara klädd som sportkille eftersom det är en sak som många går igång på. Andra klubbar har testat det och då ville vi också göra det.

Från och med lördag den 6 november är sportkillen en accepterad dresscode på SLM. Det innebär att man är välkommen i sneakers och komplett sportutrustning. Det kan exempelvis vara fotboll, brottning eller simning. Dock är det inte tillåtet att blanda med attribut från de andra klädstilarna. De andra vedertagna klädkoderna är MC-killen, gummibögen, uniformskillen, grovarbetaren, cowboy och skinnskallen.

– Vi vet att det finns många som är nyfikna på olika fetischer, inte minst genom alla klubbar på Qruiser, och det är de vi vill försöka nå. Därför har vi infört en ny form av medlemskap som gäller i 30 dagar och kostar 100 kronor. Det är ju inte mycket mer än ett vanligt inträde på någon annan gayklubb. Många tycker det är dyrt att bli medlem för ett helt år 350 kronor, i synnerhet om man inte är säkra på om man kommer att gilla SLM.

Från början var SLM en renodlad läderklubb men med åren har klädkoderna utökats. Tanken är att föreningen ska profilera sig som klubb för bögar som har särskilda sexuella intressen. Den 13 november kommer föreningen ha ett seminarium för alla nyfikna på temat ”Fetischist * så funkar det”. Besökarna ska kunna ställa vilka frågor de vill, ingen fråga är för dum.

– Det finns ju fördomar om SLM. Vissa tror att man blir haffad och uppspänd på korset så fort man visar sig där nere, men det är inte riktigt sant. Även om några säkert skulle gilla det, skrattar Michael S. Tvärt om är det en otroligt schysst stämning där till skillnad från många andra ställen. Okej, det är sexuell atmosfär, men det är inte en vanlig videoklubb. Det är en bar och disco, men inte vilken som helst.

http://www.slm.a.se

Källa: SLM Stockholms hemsida

Publicerad: 2004-11-04 21:00:00