På söndag den 3 september är det premiär för Big Brother och på torsdagen den 7 september är det premiär för Big Brother Adam.
Calle Norlén och Viktoria Tolstoy kommer under 15 torsdagar sitta med i tv-studion och ge sina egna högst personliga åsikter om vad som hänt, händer och kommer att hända i Big Brother-huset.
I talkshowen Big Brother Adam samlas även deltagarnas anhöriga och vänner. Den första intervjun med den utröstade deltagaren kommer att äga rum i Adams studio och det är även här som man delar ut olika veckouppdrag till deltagarna.
Vi ringde upp Calle Norlén, som numera är bosatt i Barcelona, för att ta reda på mer.
Har du följt den spanska versionen av Big Brother – där är det megahysteri kring programmet med helt absurda tittarsifror, vad jag har förstått?
– Det var megahysteri, ja, men jag orkade aldrig följa det. Massor av blonderade bimbo-spanjorer som sprang omkring och skvätte vatten på varandra. Fast man kunde inte slå upp en tidning utan att de hade bilagor om hela spektaklet. Detta är ju värsta värsta värsta doku-såpan någonsin, det är så gräsligt att jag bara måste sitta på första parkett och ondgöra mig.
Betyder det här att du ska flytta hem igen?
– Nej, jag flygs flott hem en gång i veckan och kan samtidigt passa på att titta till krogshowen REA lite oftare än i våras. Jag lever ett ”dubbelliv” i Sverige och Spanien, och tycker jag har det bästa av två världar.
Vilken attityd kommer du att ha till de tävlande – är du snäll och överseende eller bitchig och kritisk?
– Jag kommer att vara precis som jag känner för. Det går inte att förställa sig i teve, det syns om man bluffar. Tycker jag illa om någon, kommer jag inte att hålla käften. Inte heller om jag blir extra intresserad av någon…
Om du inte vore framgångsrike skribenten Calle Norlén, skulle du kunna tänka dej att vara med i ett sånt här program?
– Om du menar slängas in i huset, nej aldrig i livet. Jag föredrar att gå på toaletten utan att hela svenska folket ser om jag kissar utanför.

Publicerad: 2000-09-01 16:19:16