Äntligen!

Varje morgon mellan 06.00 och 10.00 är Roger Nordin programledare i Rix FM i programmet Rix MorgonZoo med sina sidekicks Titti Schultz och Gert Fylking.
Rix-trion har blivit ett populärt inslag på morgonen för många svenskar och närmare 1 miljon personer lyssnar på programmet.
Och idag berättade Roger att han inte längre kan utmålas som den ständige singeln. Och eftersom trion lovat varandra att alltid hålla sig till sanningen berättade Roger:
– Jag har hittat kärleken. Sedan 10 månader tillbaka är jag sambo. Han heter Magnus och är från Sundsvall.
Jubel utbröt i studion, Gert ropade klassikern: ”Äntligen”, kollegor stormade studion och kom in med pussar och blommor, Titti började gråta och Roger tog död på några fördomar genom att berätta att han inte kan låtarna i Sound of Music, han gillar inte dragshow och han är inte medlem i Lena Ph:s fanclub. Sedan såg han till att Diana Ross ”I´m coming out” snurrade igång på skivspelaren.


QX ringde upp honom och gratulerade.
Hur känns det nu?
– Fantastiskt!
Kom det spontant eller har du funderat på det ett tag?
– Jag får nog erkänna att det var genomtänkt. Jag har funderat på det sedan jag träffade Magnus, och det har varit nära några gånger, men nu är det gjort! Och det känns skönt.
Är du nöjd med hur det gick idag?
– Ja, det kändes bra. Och jag blev otroligt rörd över att mina kollegor dundrade in i studion och kramade om mig.
Ska du fira ikväll?
– Ja, det blir nog vitt vin och räkor med pojkvännen…

Publicerad: 2005-01-27 10:00:36