QX

Ann Petren
Ann Petrén, som under vintern gjort succé i ”Masjävlar”
är 50 år och når hela tiden en ny publik med sina
olika roller. Queerpubliken fick upp ögonen för henne för
ett par år sedan i ”Det allra viktigaste” då hon spelade man. QX tog en lunch med henne bland en himla massa grå män i kostym.

Melodifestival 2005
Vi befinner oss mitt i Melodifestivalenveckorna och vi träffade tre av artisterna som vi är nyfikna på, rappande hjältinnorna Kwanzza(Ayesha & Sona), jazzigt sköna Caroline Wennergren och självklart snygge Cameron Cartio, som i helgen sensationellt knep en biljett till ”Andra chansen” med sin ”Roma”. Dessutom snackar vi med de tävlande homosarna i ”gaytävlingen” i Växjö(Mathias Holmgren, Rickard Engfors, Patrik Rasmussen och Katrina Leskanich).

Linda Netsman
Inspirerande och kreativa Linda Netsman berättar om kärleken till musiken och om alla sina andra projekt; silversmed, klubbfixare och konstnär. Linda är välkänd i musikbranschen men ett nytt namn för många utanför. Nu ska det bli ändring på det…

Framgångsrika Fredrik
I vår serie om framgångsrika homos berättar vi om Fredrik Malmberg som håller på att bli snuskigt rik inom sitt arbete som kreativ hjärna bakom framgångsrika TV-spel i Los Angeles.

Gayidrottare
…och i vår nya serie om gayidrottare berättar vi om den australienskiske rugbykille Ian Roberts framgångsrika karriäör och hur det var att komma ut som en av Australiens genom tiderna bästa rugbyspelare.

Lars Gårdfeldt
Vi har träffat Lars Gårdfeldt berättar om ”Årets Kämpe”-priset och hur det är att stå upp för något och alltid hamna i skottelden för homofoba grupper, och en massa annat, när vi mötte honom i Göteborg.

….Och lägg därtill att vi minns årets succéiga Gaygala och på Mat & Dryck berättar vi hur du föreberder en middagsbjudning bäst. Nya skivor med Håkan Hellström, Bodies Without Organs,, Moneybrother, Elin Lanto och Darin recenseras och på filmsidan tar vi oss bland annat an ”Finding Neverland” med Johnny Depp, ”Kinsey”, ”Gråta med ett leende” och kritikerrosade ”Sideways”.

Och en massa, massa annat!

Publicerad: 2005-02-23 00:00:00