Nanne Grönvall uppträder på fredag på Kharma. Dj Eddy Cabrera på stora golvet och Peter i loungen. Mr Gay Sweden-aspiranter kan anmäla sig på klubben varje fredag under våren.

På SLM är det Easter Parade. Det innebär öppet hela påskhelgen. Från onsdag till och med söndag. Den 26 mars spelar Henrik Tornberg på klubben.

På söndag blir det på Torget den uppskjutna releasefesten för Mathias Holmgrens nya skiva ”Vägen hem” med sensuellt oförarglig schlagerpop, som Daniel Rhen karaktäriserar hans musik. Och det är söndagspriser i barerna.
Torget har öppet hela påskhelgen med schlagers och house-kvällar.

Rio i Stockholm hade officiell invigning av sina lokaler på onsdagskvällen. Lördagarna drivs av Robert Fux med resident DJ’s Tomas Hemstad och Ronny Elvebakk.
På såväl torsdag som fredag rullar påskfesten på från dag till sen natt.

Lino firar våren och Påskhelgen på lördag med öppet mellan 21-04 och på grannklubben Connection är det som vanligt bra blandning av folk onsdagar, fredagar och lördagar. Missa inte att Cattelin, där klubben Connection håller till, har matöppet alla dagar i veckan utom söndag.

Lyxiga flatklubben XX-lounge har fest igen den 25 mars. Entré på 200 kronor anger tonen liksom åldersgräns på 25 år. Familjärt och exklusivt är idén och man kommer lättast in genom att mejla till klubbfixarna på [email protected]

Leonoras kink och glamourklubb KInks & Queens har fest igen den 26 mars – påskafton. Hönor och tuppar i alla kulörer välkomnas till ett PILSKT EASTER BUNNY-PARTY på Restaurang Henriksborg intill nya lyxiga bostadsområdet Sjöqvarn, Bus 53 tar en smidigt dit.
På skärtorsdagen är det ett Openminded Club Party på Kajplats 12, Söder Mälarstrand. Till såväl det som till Kinks & Queens kan man köpa förköp hos Eve Collection, Love Store och Stars’n Straps.

Påskhelg betyder ledigt på måndag och det i sin tur betyder tidiga och långa köer utanför Patricia. Kom i tid om ni inte vill huttra i kyliga vårkvällen.

Räkna med att Club Lambda på Bysis kommer ha bra med folk och avslappnad helgstämning på fredagskvälen. Ikväll onsdag är det öppet på Lambda och restaurang Bysis har öppet alla dagar.

Påskhelgen har barer och restauranger som Göken och Spisa hos Helena på Kungsholmen, Mandus i Gamla Stan, Populära Sibirien i Vasastan/Sibirien, Roxy och Side Track på Söder öppet. Smit förbi och njut av en bra middag och gott vin eller alkoholfritt!

Göteborg
På långfredagen blir det stort Queer-party på Madison, som efter renovering åtetar namnet Park Lane. På scen står drag-gruppen Champagne Safari och Per QX har flugits in från London för att få fart på dansgolvet. Värdinnor och Miss Fluffu och Krizz Dee Light. I Schlagerbaren spelar Erik Rush och från Stockholm kommer Jörgen Andreasson ner och spelar i Discobaren. Hunkiga GoGo-dansare hettar upp självklart.

Castro har påskfest på Långfredagen. 2 våningars party med två DJs och överraskningar. Entré från 18 år och halva priset för studenter.
Zapphobar har påsköppet på lördag liksom även Club Lollypop. Och på Gretas är det öppet hela helgen!

Malmö
Wonk har extraöppet på skärtorsdagen öppet till 03.00. Lördag heter London Callin Divas to the Dance Floor. Gäst DJ, Tony från Århus.

SLM på fredagen har bar med öppet i entrén mellan 22-00 och så är det söndagsöppet den 27 mars med insläpp 16-18.

På club Indigo är det Gaystudenterna som tar över lokalen och fixar studentpub torsdag kväll mellan 20-24. Öppet fredag kväll med Club Indigo där två nya DJs spelar, Tessan, rock och Amir, pop och på lördag spelar Ohny, soul, funk, RnB och
hip hop. RFSL Ungdom har café Q 16-19 på söndagen och Påskfest mellan 22-02. Ingen åldersgräns med leg-tvång i baren.

Örebro
Anna Book kommer till Pure Love-festen på Strömpis i Örebro på långfredagen. Åldergränsen är 18 år och entrén är 100 kronor.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2005-03-24 07:00:00