Sex på film:

Sean Cody är namnet på mannen med den smartaste idén på bra länge. Hans egenhändigt filmade småfilmer med vanliga amerikanska grabbar har snabbt blivit många bögars val när det gäller porr.
Sean Cody letar upp killar på gator, i skolor och shoppingcentra och erbjuder dom att vara med i små filmer där de antingen tillfredställer sig själva eller varandra. Vad som är speciellt med Sean Codys killar är att de flesta killarna är straighta och ibland lite blyga framför kameran. Sean brukar mjuka upp debutanterna med lite snack om vilka dom är och vad de kommer ifrån och sen brukar det flyta på rätt bra. Visst är det med en hel del homo och bikillar också men övervägande del grabbar uppger sig vara straighta. De finns flera typer av killar representerade i filmerna, de flesta runt 20-30 och vad man nog skulle kalla tränade vanliga grabbar.


Sean Cody i arbete.

Sean själv hade en rätt strikt uppväxt och var mormon till han var 18 år gammal. Då bestämde han sig för att ge upp det livet. hans faschination med den manliga kroppen började tidigt och i omklädningsrummet i skolgympan fastnade hans blickar ofta på de andra killarna. Efter några år på ett dataföretag satsade han på sin egen idé om att filma vanliga grabbar utan en massa förberedelser och fejk. Idag är han vida omtalad för sin förmåga att hitta snygga grabbar som inte ser ut som broilers eller tyska strandraggare.

Kolla in seancody.com. Där hittar du ansiktsbilder på grabbarna, och klickar du på dessa ser du bilder från de 10-minutersfilmer killarna figurerar i.


Gabe & Patrick

http://www.seancody.com

Publicerad: 2005-04-18 09:27:12