Grattis Staffan





Efter den grandiosa premiären av BoyBar på onsdagnatten kan vi äntligen konstatera att Stockholm har fått den dansklubb som så länge saknats. Arrangören Staffan Riedelberg (Monday Bar) skrattade sig igenom hela natten och den trygge Jonny Boy och Stonebridge spelade så kläderna flög till förmån för alla vältränade och bara överkroppar.




BoyBar finns på Sturecompagniet, en idealisk festlokal med massa rum, trappor man kutar upp och ner i och ett fantastiskt dansgolv som har stans största diskokula. I natt hade den skrymmande baren på dansgolvet täckts över (vilken arkitekt har fått en sådan erbarmligt galen idé att placerat en bar mitt på ett gala-dansgolv?) och istället blivit ett danspodium för alla exhibitionister. Vid barerna trängdes Babsan, Calle Norlén, Alexander Bard, Pekka Heino, Tito Frez, Jean Pierre och tusentalet törstiga bögar. Alla partyproffs var där. Det flörtades, hånglades, dansades och ja, alla var lyckliga!




Vi får verkligen hoppas att alla bögar har snälla chefer för försovningarna och sjukskrivningarna på torsdagar lär öka till ohyggliga dimensioner i framtiden…




I Regnbågsrummet huserade flatorna i ”Lipstick Lounge” och det var ju tur att Dj Pamela hade sin väninnor där för annars hade rummet varit tomt. Det krävs tyvärr ett smärre mirakel att locka flatorna till Stureplan mitt i veckan. Den 13/9 spelar Kayo i tjejrummet och på Big Ballroom spelar StoneBridge & Johnny Boy och i Boom Boom rummet skuttar du runt till Lord of Metropolis.
Nu när Patricia har tagit det outgrundliga beslutet att stänga kl. 03 på söndagsnätterna får vi hoppas att folk förlägger sin partykväll till onsdagar och styr kosan till BoyBar i stället.































http://www.doghouse.nu/boybar

Publicerad: 2000-09-07 19:24:49