Fest i helgen?

Ikväll blir det topplistepop med Natural Ex på Kharma i Stockholm. Gruppen med medlemmar från avsomnade Excellence och Supernatural ligger just nu på försäljningslistan med sin floorfiller ”Stay by my side”. Vid midnatt intar de scenen på artistspäckade Stureplansfavoriten Kharma by Ulrich.
På klubbgolvet spelar Eddie Cabrera sexig house och på ”hittiga” bargolvet kör Peter dansgolvsfavoriter.
Sturegatan 10, 22-03

Sidetrack
Skön stämmning, god mat och trallvänlig musik.
Wollmar Yxkullsgatan, 17-01

Lino
Bernhard tar klubbdelen ikväll, Anders jockar i vinterbaren (utegården) och eftersom Edward är ledig blir det Andreas som spelar schlagerhits i schlagerbaren. Alltid lika populära Lino är fullsmockat med glada festfolk, så även denna lördag.
Riddarholmshamnen 19, 21-04

Rio
Fredagar är det Absolut Gay, och det blir schlager och house på två skilda håll i lokalen som nyligen snyggats till ordentligt. Och på lördagen blir det Casa Hysterica med FUX. Housetoner från dansgolvet blandas med partystänkare och go-godansare.
Sveav. 57 18-03

Connection
Fredagar kör Christer Broman, känd plattvändare från bl.a Häcktet och Bysis, hits på gratis-inträde-och-skön-stämning-stället Connection. Och lördagarna är det dansklubbslegenden Emil Hellman som spelar klubbmusik och dansvänliga hits.
Cattelin, Storkyrkobrinken 9
22-03

Göteborg

Gretas
I afton den 6 maj agerar Tranzmission värdar och kör showen ”Catwalk-100% glamour & Parodier”. Se dom största största internationella glamdivorna passsera revy i den ena skruvade versionen efter den andra i ett rasande tempo. DJ Tom kör house, glam och oriental på övervåningen och DJ Bitter kör schlager och evergreens på nedre plan. Och imorgon lördag står Mr Robot på scen efter midnatt, vilken lär ge ett annorlunda och häftigt performance.
DJ Tom kör även lördag övervåningen, medans alla får klämma på DJ Johans muskler på nedre våningen.

Castro
Happy Hour mellan 22-23 och dans till tonerna av DJ:sen Marre och Catenacci.
Första Långgatan 32, 18-02

Lollypop
Stor fest i liten lokal! Alltid lika populära Lollypop fylls snabbt när DJ Johan spelar soul, pop och RnB.
Gossip, Parkgatan 13, 21-03

Malmö

WONK
Festa hela natten på gaygalevinnaren WONK. Lördagen den 7:e spelar DJ Magnus och Belindas Karaokebar är såklart lika poppis som vanligt.
Deep, Amiralsgatan 20, 23-05

Ratatouille
Gaybar med schysst dansgolv.
Gustav Adolfs Torg, 20-01

Indigo
Populärt disco i RFSL-lokalen. Ikväll fredag är det nattklubb med DJ Boris och imorgon lördag är det Tjejfest med DJ Karo.
Monbijougatan 15, 23-03

Publicerad: 2005-05-06 00:00:00