Anna i Big Brother

Det har spekulerats mycket om vem i Big Brother-gänget som skulle kunna vara gay. Och det är många som trott och hoppats på att det skulle vara den lite tuffare södertjejen Anna. På Big Brothers hemsida presenteras hon bland annat som ”Söderböna och hängiven sportfåne som inte skvallrar om något sällskap. Drömmer om polisyrket och är bestämd!”
Och den observante TV-tittaren kunde kanske se att det var på klubb Häcktet i Stockholm som Anna befann sig när Big Brother spelade in Annas presentations-film.
I gårdagens program sade Anna att det skulle bli lättare att bo i huset när hon berättat sin hemlighet. Och det gjorde hon alltså igår. På nätet!
De som loggade in på nätet efter programmet kunde se henne sitta och spela kort tillsamans med Jessica (på bilden nedan) och Angelica. Och rätt var det var lättade hon sitt hjärta och berättade att hon var homosexuell. Men hon berättade det bara för Jessica och Angelica. De andra vet ännu inget.
Med tanke på Anna och Jessicas nära vänskap kom det kanske inte som en överraskning för Jessica, men Angelica blev däremot tagen på sängen.
Det är tydligt att Angelicas åsikter om homosexualitet inte är helt i fas med de andras och Annas vänskap med Jessica förvirrar henne. Angelica misstänker nu att Jessica och Anna är ihop och avslutade samtalet med:
-Ni behöver väl inte hålla på i sovrummet…



Är Jessica också gay? Kommer Anna och Jessicas vänskap att bli djupare nu eller får de problem? Och kommer Angelica att kunna behålla ”hemligheten” för sig själv…
Svaren får vi kanske ikväll på TV eller på nätet…

Big Brother sänds 19.30 på Kanal 5.

http://www.bigbrother.se

Publicerad: 2000-09-08 11:18:36