Qruiser-folk

Qruiser nick: Bimbo Boy
Namn: Dennis Svedberg
Ålder: 20
Är du öppen: Ja, jag är en helt öppen bög sedan jag var 16.
Civilstånd: Singel.

Hur länge har du varit medlem på Qruiser?
– Jag har varit medlem sedan 2002, tror jag och jag har lärt känna några av mina absolut bästa vänner här.

Hur kom du på ditt Qruiser-nick och vad betyder det?
– Jag har sedan barnsben sett upp till vackra kvinnliga artister som använder sig av sex i sin image och musik. Jag har retat mig på att de har kallats för bimbos i media och därför inte tagits på allvar. Därför fick det bli Bimbo Boy. Det är även mitt artistnamn. Vissa tycker att mitt nick är rätt provocerande.

Varför tror du folk blir provocerade?
– För att ordet bimbo anses vara ett ord som associeras till kvinnor som spelar på sex. Det får folk att tro att man är korkad och dömer mig efter det. Jag tycker dock att det kan vara underhållande när folk reagerar så.

Ser du dig själv som en bimbo? Tycker du att det är fel att vara bimbo?
– Det beror ju på vad folk menar med ordet bimbo. Jag är långt ifrån korkad och ytlig. Många anser att man är korkad om man inte är intresserad av politik eller tekniska saker. Om bimbo innebär att man är fnittrig, flamsig, lite fåfäng och ointresserad av saker som anses vara smarta, så är jag en bimbo. Det är inget fel med det. Det viktigaste för mig är att man är snäll mot sig själv och sin omgivning. Det är det som är vikigast av allt.

Jobbar eller pluggar du?
– Jag studerar just nu på en folkhögskola och arbetar vid sidan om med att göra musik. Jag älskar film och musik och har sjungit sedan jag var liten. Min stora dröm är att få jobba med musiken på heltid. Jag och min pappa har precis startat ett produktionsbolag och ska snart släppa min debutsingel.

Vad gör du för musik?
– Det är kommersiell pop och disco med 80-talsinfluenser. Jag kallar det för plastpop. Jag är inspirerad av artister som Samantha Fox, Lili & Susie, Kim Wilde och Kylie Minogue. Jag skriver de flesta av låttexterna och så gör mina producenter musiken.

Brukar folk höra av sig till dig och kommentera din musik på Qruiser?
– Ja, nästan dagligen och det gör mig verkligen glad! Det är också kul när man träffar folk i verkligheten som har hört ens musik via min hemsida eller via folk som är medlemmar på Qruiser. Internet är ett bra forum för artister.

Vad tycker de om din musik?
– Överlag så verkar folk gilla den, men självklart så får man även negativ kritik ibland. Men jag tror på den och det är ju huvudsaken.

Vad gillar du förutom musik?
– Jag älskar film. Speciellt skräckfilmer och klassiska Hollywood-filmer. Men jag tycker även om att skriva. Jag skriver mycket dikter och noveller.

Hur ser din drömkille ut?
– Jag gillar snälla och romantiska killar som både ger och tar i ett förhållande. Jag faller för omtänksamma killar som jag känner mig trygg tillsammans med. Någon som håller om mig när jag blir rädd. Ytliga och skrytaktiga killar går fett bort.

http://www.qruiser.se/index.php?medlemsid=13580

Källa: Bombo Boys sida på Qruiser

Publicerad: 2005-05-18 14:05:26