Avd. snygga killar spelar homo.

Det blir alltså ännu en storroll för popstjärnan som efter soloframgångarna på musikscenen nu vill satsa på skådespeleriet. 24-årige Justin Timberlake kommer senare i år att dyka upp i en stor roll i dramat ”Edison” mot Kevin Spacey och Morgan Freeman, och han har precis spelat in drogdramat ”Alpha dog” mot Sharon Stone och Bruce Willis. Dessutom blev det i förra veckan klart att han ska spela (eller i alla fall muntligt agera) Kung Arthur i ”Shrek 3”, där även hans flickvän Cameron Diaz har en stor röstroll som prinsessan Fiona.

Rollen i ”Will & Grace” har det inte berättats så mycket om ännu förutom att Timberlake ska vara Jacks ”bad-boy boyfriend” i ett par avsnitt. Vi väntar givetvis med spänning.

Prisade serien ”Will & Grace”, som under åren gästats av storstjärnor som Madonna, Joan Collins, Elton John, Janet Jackson och Cher, sägs vara inne på en av sina sista säsonger i USA. Och att låta Timberlake vara med tros locka extra många tittare och därmed ska serien kunna gå i graven med flaggan i topp.
TV-kritiker har menat att ”Will & Grace” har använt sig av alltför många gästskådisar och det har gjort att den tidigare tittarfavoriten dalat en smula i tittarmätningarna.

I Sverige visas ”Will & Grace” just nu alla dagar i veckan på TV400 kl.21.00.

Publicerad: 2005-05-23 11:16:20