Ny karriär?

Det här är sista, och då menar vi sista, chansen att bli stjärna i höst. I dag håller nämligen TV4 och ”Idol 2005” slutauditions på ett stort hotell i Stockholm.
Platsen ni ska befinna er på är alltså anrika hotellet Grand Hotel som ligger i hörnet av Stallgatan/Blasieholmsgatan.

På audition kommer du att kallas in i ett rum och bli ombedd att sjunga en låt acapella. Du väljer själv låt, och det räcker med vers och refräng. Du har bara en minut på dig om att övertyga den stenhårda juryn om att du har rätt talang och rätt utstrålning. Däremot kan du ha hela hösten på dig att få höra hur bra eller hur värdelös du är…
Alla deltagare måste visa legitimation och är man under 18 år måste man ha målsmans underskrift. Ladda ner blanketten från TV4.se och ta med den ifylld och klar.

Räkna med långa köer och en hel del påfrestande wanna-bees. Men framförallt, kom ihåg att nästa sommar kanske det är du som har haft förra årets mest säljande singel och dessutom har du träffat kärleken under TV-sändningarna. Eller så är det du som repar sommarturné med Lena Philipsson och Magnus Uggla. Så gå dit nu och sjung pricken av tuffa Kishti och de tre buttra gubbarna….

Publicerad: 2005-05-26 00:00:00