TV

Brödragruppen var stora flickidoler och var med i några nummer av tidningen Okej i början av 2000-talet hade en hit med ”I´ll be there for you”. Detta innan de försvann in i ”Hall of Fame of forgotten very young boybands( där de står insorterade mellan grupper som Pinks och Hanson).
Hursomhelst så står nu Dave Moffatt på sina egna ben och satsar på en egen karriär inom musiken efter några hårda år. Pojkgruppen som bestod av trillingen Dave och hans två trillingbröder Clint och Bob, och äldre brorsan Scott splittrades när Dave flyttade hemifrån när han insåg att han var bög. Pappan som också var manager pratade inte med Dave på ett år och det tog ett bra tag innan sprickan dem emella läkte.
Dave bestämde sig för att plugga på universitet, sen ville han bli modell/skådis, men började sedan jobba på en gaybar i Winnipeg som karaokevärd innan han nu nyligen sökte till ”Idol”. Uttagningarna sker i veckan och vi lovar att återkomma om han vinner.

Så, nu väntar vi bara på att nån av småkillarna i The Pinks ska göra comeback när svenska ”Idol” rullar igång i höst…

Ps. Om du känner att du absolut inte har något att göra i helgen, kan du gå in på ctv.ca och kolla in de andra deltagarna. Där kan du ägna dig åt att läsa deltagarnas faktafiler, och gissa vilka som är homo. När den grupp/artist man mest av allt vill se en konsert med är Abba eller Edith Piaf tar i alla fall jag fram regnbågsflaggan.


Dave Moffatt

Publicerad: 2005-06-11 00:00:00