Homonöje 2005

Bisexuella tennismutanter?
Efter mycket om och men är det dags att börja spela in den tredje X-men-filmen. Homosexuelle regissören Bryan Singer har nu hoppat av och det blir Brett ”Rush Hour”Ratner som tar över regissörsstolen. Redan klara som nya mutanter är Vinnie Jones och Kelsey ”Frasier”Grammer . Men nu snackas det mest om vem som ska spela bisexuella horan Stacy X, som alltid får både kvinnor och män på fall. Och hetaste kandidaterna till rollen verkar vara tennissystrarna Serena och Venus Williams.Serena är dessutom lite hetare eftersom Brett dejtat henne…
Och vem sa att det inte lönar sig att xxxx sig till en roll?

Emmy goes gay
I veckan offentliggjordes nomineringarna till amerikanska tv-priset Emmy, som delas ut senare i höst. I tv-serie-klasserna dominerade två gayfavvisar; ”Will & Grace” och ”Desperate Housewives”. Med hela femton nomineringar var ser de ut som stora vinnare redan nu (ja, i alla fall en av dom, eftersom de tävlar mot varandra i flera kategorier). Men alla i serierna firar inte, Debra”Grace”Messing blev utan nominering medan de andra tre skådisarna fick en varsin, och Eva”Gabrielle”Longoria blev precis som vid Golden Globe-galan ”onominerad” när de andra tre damerna uppmärksammades.
Tyvärr fanns ”riktiga” gayserierna ”Queer as folk”(som gjorde en sista säsong det gångna året) och ”The L-word” inte med bland nomineringarna. eller jo, gästskådisen Ossie Davis” fick en hedrande nominering för sitt korta inhopp i ”The L-word”, men han var knappast en av de som vi först och främst ville se nominerad….
Den 18 september är det dags, och vi i Sverige kan se Emmygalan direkt på kabelkanalen STAR.

Rob Thomas ligger hellre med Pitt än Cruise
Matchbox Twentys frontman Rob Thomas är en cool kille. Det skrevs nämligen på en skvallersida att Tom”mina-bögrykten-slutar-aldrig-förfölja-mig”Cruise hade haft sex med just Thomas när Cruise var gift med Nicole Kidman, Och att hon kommit på dem båda i en minst sagt intim situation.
– Jag är förolämpad att folk tror att jag som är gift skulle vara otrogen, dessutom med en scientolog, sa Rob Thomas och tillade:
-Dessutom skulle jag nog hellre valt Brad Pitt, han är mycket snyggare….
Rob Thomas kan till skillnad från Cruise, som alltid stämmer tidningar som påstår att han är gay, skratta åt homorykten i alla falll. Det gillar vi.

Gibsons gayrulle
Och megakatolske sjubarnspappan Mel Gibsons filmförflutna har till slut hunnit ikapp honom. Hans första kärleksscen var med en annan man och det skäms Gibson för:
– Det var billigt, dumt skräp. Dessutom fick jag inte betalt.
”Summer City” är titeln på filmen om du vill se Gibson tungbrottas med australiensiske skådisen Steve Brisley.

Publicerad: 2005-07-17 00:00:00