Boybandbög?

-Det här är något som jag är stolt över och jag vill att folk ska veta sanningen, berättar Mark (som är den andra killen från vänster på bilden ovan) för The Suns reporter.
Han säger att de andra killarna i bandet länge vetat att han var gay men att det inte känts rätt att gå ut tidigare.
Han berättar också att han är tillsammans med Kevin McDaid i numera avsomnade popgruppen V (som aldrig haft någon större hit), och att hans vänner och familj varit väldigt stöttande när han valde att komma ut.
Mark Feehily är heller inte orolig för vad allmänheten ska tycka om hans homosexualitet nu när han äntligen väljer att berätta:
-Jag vill inte vara någon förebild men jag har heller inget att dölja, säger Mark som är en av de två huvudsångarna i gruppen.


Pojkvännen Kevin McDaid från ”V”.

Mark Feehily var i en av de killarna i gruppen som det skrevs mycket om sommaren 2002 då brittiska sladdermagasinet News of the world hade gjort en intervju med svenska groupietjejen Mersina Bergquist. Enligt tidningen var hon allt annat än nöjd med Marks färdigheter i sängen, något som nu kanske kan förklaras i och med att han inte är så pigg på tjejer…Hon berättade bland annat:
– Mark var mycket självisk och när han var klar hade jag inte ens hunnit bli upphetsad. Han låg ovanpå mig, vi älskade bara i en ställning och jag måste säga att det tog slut efter bara sekunder.
Huruvida dessa uppgifter stämmer är inte känt men vi ville ju såklart att ni skulle få veta. Vi har försökt få tag på Mersina Bergquist, men utan resultat.

Publicerad: 2005-08-20 00:00:00