Biohösten 2005

QX berättar mer om den Ang Lee-regisserade filmen om två ranchgrabbar som hittar varandra och slits mellan sin kärlek och omvärldens krav, i septembernumret som finns ute på onsdag. Men om du är nyfiken på att veta lite mer om filmen som har premiär den 4 januari 2006, finns en trailer ute på nätet nu.
Filmen har redan genererat mycket snack i branschen och väntas bli en succé både kritikermässigt och publikmässigt när den går upp i december. Och medan Jake Gyllenhaal verkar ha tyckt att det inte var en stor grej att spela homo och kyssa Heath Ledger, verkar Ledger vara lite mer skrämd över upplevelsen. Han är just nu aktuell i USA med en film om sagoskrivarna bröderna Grimms liv, och har under olika intervjuer med pressen även fått svara på frågor om ”Brokeback Mountain”.
– Jag var livrädd och såg det absolut som att jag verkligen uppnått något när jag filmat färdigt. Att hångla med Jake Gyllenhaal var absolut något av det svåraste jag gjort, sa han i en intervju med filmsajten IGN Folmforce.
Så vår klara favorit i den här gayduon blir Jake som nyligen berättade att han själv funderat över sin läggning och att de flesta killar gör det innan man känner att man hittat rätt:
– Vi hade massor av gayvänner nära familjen under min uppväxt och jag ser ingen skillnad på kärlek. Det är världens näturligaste grej, berättade han i en intervju nyligen. Skön kille.
Se trailern på:

http://www.darkhorizons.com/trailers.php

Publicerad: 2005-08-28 00:00:00