Regnbågsfestivalen 2005

Mitt på en av Möllevångens, eller Möllan som det kallas i folkmun, paradgator ligger SLM: s källarlokal till vilken ungefär 170 medlemmar är knutna. Klubben vill i samband med Regnbågsfestivalen locka nya och nyfikna besökare:
– Det har varit lite nya ansikten här hittills, berättar Bengt-Åke Larsson, sekreterare i SLM Malmö.
Att visa att klubben hyser helt normala människor som vågar leva ut sina sexuella fantasier är huvudmålet för kvällen. Och att kanske sälja lite begagnade lädershorts, byxor och skor i dito material.

De senaste åren har klubben fått alltfler besökare under sitt öppet hus-projekt; från en handfull för tre år sedan till en avsevärd mängd. Och det är kvinnorna som är mest frekventa bland gästerna.
– Kvinnornas motsvarighet till SLM är S/Mash och håller till i samma lokaler.
Malmö-klubben är en av tre SLM-föreningar i Sverige och ingår i den internationella ECMC-organisationen (European Confederation of Motorcycle Clubs). Årligen håller Malmö-klubben i Summercamps i vildmarks-liknande terräng med ett visst mått av bekvämlighet.
– Många säger att det är mycket man får för så lite, berättar Bengt-Åke stolt.
Och mycket får man. Undertecknad äger numera ett par maxade ridstövlar som han kan klubba i nästa gång det bjuds upp till dans och galej.

Fotnot: SLM finner du på Ystadgatan 13 till höger på innergården.

http://slmmalmo.webb.se

Källa: SLMs hemsida

Publicerad: 2005-09-20 23:29:20