Exklusiv förhandslyssning

Tv-specialen ”Mitt namn är Lena Philipsson” som sänds i TV4 i början av november, ser ut att kunna bli en riktigt maffig musiktimme där hon bjuder både på gammalt och nytt material. Att hon är en entertainer ut i fingerspetsarna blir i detta program så uppenbart att det är löjligt, hon ÄGER scenen och har publiken i sin hand från första ton.
Vi som fick ta del av del ett av inspelningen igår kväll fick se Orup spela med i en version av ”Det gör ont” som antagligen ligger rätt nära hur den var tänkt att låta från början… (läs mer om det i Lena-intervjun i senaste numret av QX)
Vidare så bjöds det på ett magnifikt Hans Marklund-koreograferat nummer av nya singeln ”Unga pojkar, äldre män”, som växer sig större och starkare för varje gång man hör den, maffiga trumdiscopärlan ”Han jobbar i affär”(som hon spelat under sommarens konserter med Darin & Uggla), textskojigt vackra balladen ”Du ringer bara när du är full” och en del annat. Förhandsrapporterna har viskat om att det inte blir lika mycket disco som förra plattan, men är Orup på pophumör kan det här bli minst lika bra som förra plattan.
Detta bådar otroligt gott inför Lenas kommande album…

Mitt namn är Lena Phlipsson sänds den 9 november kl.21.00 i TV4

Publicerad: 2005-10-06 11:27:35