– Jag såg en attraktiv man, vi började tala med varandra, och vi förstod omedelbart att det var klart, berättade Carsten Damsgaard den 30 november.
– Vi läste samma böcker, såg samma filmer och vi talade likartat. Jag var 37 år. Jag hade haft tidigare relationer så jag kunde jämföra. Han vara bara 25 men hade trots det något vuxet i sig och jag såg att vi var lika.
– Vi gick i säng första natten, vilket jag inte har för vana att göra, och jag rekommenderar inte att man har det. Men i vårt fall kändes det rätt. Och sedan dess har vi egentligen aldrig varit ifrån varandra.
Damsgaard berättar att han och Esben Karmark trivs i Israel och nämner ”den omedelbara värmen, temperamentet, klimatet, havet, dofterna och frukterna och grönsakerna”.
– De unga männen här verkar dessutom fantastiska, sa han vidare. Det är sant att Israel är en plats där alla tränger in i ens privata sfär, men det stör mig faktiskt inte. Jag kommer från en väldigt restriktiv kultur och som jag inte försöker leva efter varhelst jag befinner mig.
– Tel Aviv är en mycket kosmopolitisk stad med ett fantastiskt nattliv, superba restauranger och vackra människor, fortsatte Damsgaard i intervjun. En riktig partystad! Den är mer internationell än många Europeiska städer. Det är den mest spännande platsen jag varit på.

Publicerad: 2005-12-15 21:00:00