Partyhelg

Första februari-helgen blir det naturligtvis extra festligt på klubbarna som nominerats och hos de som röstades fram som toppar vid QX GayGala.
Connection i Stockholm utsågs till Årets Klubb och ikväll fredag blir det bubbel (champagne)-party. Dj är Christer Broman och det utlovas överraskningar.
På lördag fortsätter festen med ett ”Biktbås” där det kan bli musikvideos producerade.
Dj Emil Hellman spelar på lördagen. Han är just nu annars fullt upptagen med arbetet kring låten ”Temple of love” som Bodies Without Organs skall tävla med i Melodifestivalen.

I Göteborg har QX GayGale-nominerade och Nöjesguidens Göteborgsprisvinnande GayStraight2Hell party på lördagskvällen. Firar gör man med en Trash-fest med Marco live, filmen ”White Trash” och konst av Petit Populair. DJs är Jonathan, GS2H och Lou.
Gaygale-vinnande Cattis driver klubben Castro och där lär hon få både en och annan extra-puss på lördag kväll. Partyt på Första Långgatan pågår mellan 18-02 i klubbens två plan.
Gretas nominerades till GayGalan för Göteborgspriset där klubben är öppen fredagar och lördagar. Missa inte att drag-gruppen Tranzmission showar lördagar jämna veckor.

I Malmö är det Wonk som för tredje året i rad vann Öresundspriset. Vid GayGalan var Dj Joe märkbart rörd och stolt över priset och i morgon lördag firas han och hela gänget bakom. Spelar på partyt gör Deejay Jonny och Lola ToneDeath. Belinda har sin sköna karaokebar.
På Indigo är det nattklubb ikväll och i morgon är det Tjejfest!

Tillbaks till Stockholm så har GayGale-nominerade Lino sin andra partykväll efter ombyggnaden. Förra helgen var det galet sköna köer utanför. På stora golvet spelar JJ, Edward har schlageryra i sin bar och på utegården är det Anders som styr musiken.
Läderkluben SLM har öppet såväl ikväll fredag som på lördag. Då är det DjK-PAXian som spelar.
På läderfonten kan noteras att SLM Malmö har bar ikväll, men inget specialprogram i morgon.

Missa inte att Köpenhamn har fått en ny klubb: Boiz, på Magstræde i närheten av såväl Oscar som Pan och Heaven. Öppet alla dagar och efter premiären är det positiva recensioner som utdelas.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2006-02-03 14:13:34