Sol!

Det senaste decenniet har Miami tappat den bög-status som staden hade för 10-15 år sedan. Många yngre Muscle Marys har flyttat till Ft Lauderdale. I vilket fall som helst så var det förra helgen succé jämfört med White Partys flopp i november. En fest som inte drog särskilt mycket folk, kanske för att Boy George som skulle spela på stora Villa Biscayne festen inte kunde delta. Den här weekenden drog de flesta som man har sett på Curcuit-scenen under de senaste tio åren.

Efter Wilma och Katrinas förödelse har SOBE (South Beach) fått en rejäl Botox-injektion. Det nya gymmet Equinox som helt har konkurrerat ut Crunch har förnyat hela gayscenen. Inte bara för att folk såsom P Diddy och Ricky Martin tränar där men jag träffade faktiskt Merryl Streep där en Lördag morgon. Det är ett nytt stort fräscht lyxigt och dyrt gym som kommer ligga belägen ovanpå den första Zara- affären som öppnas i Miami.

De största festerna var ett lyckat Pool Party på lördagen och den klassiska Beach Party på söndagen där Kim English uppträdde och sjöng gamla hits såsom Everyday och Unspeakable Joy inför över 30.000 bögar. Också söndagkväll festen på Crobar var bejublad och när Hex Hector spelade på Score på lördagkvällen. Score är hetast just nu för de har just anställt Jason som bartender och han är det nya unga friska fläkten i Miami just nu.

Om man ska besöka SOBE så borde man logga på sig på Edison Farrows Mailinglista, för han kör de roligaste festerna och eventen. Nya saker händer varje vecka såsom Martini Tuesday och Lincoln Road Block Party på torsdagar varje vecka.

Over and out.


Poolparty lördag eftermiddag


Bartenders från Score


Circuit Muscle Marys från Ft Lauderdale


Söta och glada grabbar från Ft Lauderdale


Dearin Priester med snygg dansare på Twist


Dearin med Ernesto från Puerto Rico


Fredrik Eklund (th) med sin nye pojkvän


Billy Jens Crusenborg med strip-kille på Twist


Och här med bartendern Avi från Twist


Kim English Live på Muskel-beachen


Robert Andersson med två två svenska tjejer från New York


Svenskt partygäng på Twist – Dearin till vänster


Turbo-svensk från New York


Scores bartender Jason


Speedo-rumpa på stranden

http://www.winterparty.org/

Källa: Winter Party

Publicerad: 2006-03-17 10:46:17