1 aprilskämt 2006

När Carola tackade alla gayfans efter vinsten i Melodifestivalen var det inte bara för att så många hjälp henne till själva segern. Det var också tack för en fruktsam tid med arbetet inför festivalen. Det framgår av en intervju i den kristna månadstidningen Herrens Ord.
Carola berättar i dess april-nummer att hon vid sina studier i Livets Ords skola kunnat se hur Bibeln fördömer homosexualitet.
– Det står ju tydligt i tredje mosebok att män som ligger hos män så som hos kvinnor, skall straffas av Gud, konstaterar hon i intervjun.
Samma tema finns nämnt på två platser även i nya testamentet, berättar Carola. Men i de samtal hon haft med gaykillar under den hektiska perioden inför festivalen har en ny förståelse uppstått, berättar hon.
– Jag fick en tankeställare, säger hon till Herrens Ord. I samma mosebok där sexuella kontakter mellan män fördöms står det att kvinnan efter att ha haft mens skall lämna två turturduvor och två andra duvor till prästen som sedan skall offra dem till Herren. Annars blir hon inte ren igen.
Efter att ha tänkt över det budskapet från gud och reflekterat över att hon själv aldrig lämnat över några duvor till Livets Ords pastor Ulf Ekman, berättar hon, så har hon fått en mer försonlig syn på sina gayfans beteenden.
– Dessutom skall man ju följa Bibeln bokstavligt har jag lärt mig, säger hon till Herrens Ord.
– Och det står ju att det är fel för män att ligga med andra män och flera av mina killar berättade att de oftast stod på knä när de skulle till. Skall man följa bokstaven så skall man.

http://www.herrensord.se/

Publicerad: 2006-04-01 01:21:50