Baltic Battle 2006

Varje år arrangerar läderklubbarna i Europa en mer officiell fest. Nyligen avslutades Valhalla i Oslo och Stockholm heter den Baltic Battle.
Årets fest smygstartar i morgon onsdag i klubblokalerna på Söder. SLM har under våren begränsat öppethållandet på onsdagar, men i samband med festhelgen har man öppet som tidigare mellan 22 till 02. Du kan köpa biljetter till resten av helgen på klubben.
Torsdag på dagen bjuder SLM på ärtsoppa för såväl stockholmare som tillresta. På kvällen öppnas så officiellt Baltic Battle och klubben har barkväll med öppet till 03.00.
På fredag kväll sker valet av Mr Baltic Battle. Den som kniper titeln kommer representera Stockholm vid den europeiska läderbög-träffen i Oslo i höst där Mr Leather Europe utses. Efter tävlingen är det dans till Dj Kent.
På lördag dag är det öppet på klubben mellan 14-17 och man kan köpa biljetter till kvällens fest.
Den hålls i Medborgarhuset där Debaser nu tagit över verksamheten. Musiken på festen står Niklas paus för och det håller öppet mellan 22-03.
På söndag avslutas läderhelgen med en specialtema-fest nere på klubben.

SLM är öppet för homo- och bisexuella män intresserade av fetischer. På festen gäller samma dresscode-regler som på klubben och det är enbart förköp som gäller.

http://www.slm.a.se/frameset.htm

Publicerad: 2006-05-23 21:15:45