Barbro Wiktorsson och Gunilla Lindström tog under måndagen guld för Sverige i damdubbeln, i pingisens högsta klass. Motståndarna från Tyskland och Kanada hade aldrig någon chans i någon av matcherna och svenskorna kunde vinna damdubbeln utan setförlust.
I mixed tog Barbro sedan ytterligare ett guld, denna gång med Lars Afrell. Efter tre spelade matcher stod svenskarna som segrare. Enda riktiga motståndet var i den första gruppspelsmatchen då de besegrade ett tysk par med 11-8 i femte och avgörande set.
Under tisdagen avgörs både damsingeln och herrsingeln. Chansen finns att det blir ytterligare 2 guld och ett silver till Sverige.

I simningen kom svenskarna på en retsam (men stark) fjärdeplats i lag i 4×100 meter medley.

Även Flavio Silva som tävlar i cykling kom 4:a i dagens gren ”individuellt tempo”. Men imorgon är det ”linjelopp” och då hoppas han på en placering som ska ge honom medalj.

I tennisens högsta klass blev det förlust för Anders Öhrman i andra omgången mot en amerikan efter setsiffrorna 7-6, 3-6, 4-6.

På onsdag drar två av Outgames mest populära sporter igång, konståkning och simhopp. Vi hoppas kunna vara på plats med kameran.


Barbro och Lars vann guld i mixed under måndagen

Publicerad: 2006-08-01 00:47:55