Regnbågsfest

Nattens fester under Regnbågsfestivalen innebar fullpackat på RFSL-festen och bra med folk på Kungsparken. Inslaget av danska besökare i ”Lillebror-staden” Malmö var stort, vilket stolt noterades av arrangörerna.




RFSL arrangerade fest på stora Kajplats 305 med Rickard Engfors och Lili & Susie som dragplåster. Och det var fullpackat av en varm och ung publik.
Kungsparken som intogs av Fyran och Twisted var inte helt smockat men det var bra med folk vilket visar att Malmö har en stor potentiell partypublik. Charlotte Nilsson och Jessica Folckers uppträdde med katastrofalt ljud, men de som stod nära scenen fick en bra upplevelse. Dragshowarna Extravaganza uppträdde sist och hur bar de än var fick man lite känsla av att: men när börjar dansen?




QX.se visar mingelbilder och hoppas att alla som festade i kväll även kan fylla fler än två klubbar i Sveriges tredje största stad!




Idag söndag blir det avlsutande mässa i St Johannes kyrkan, ungdomscafé på Indigo och så är regnbågsutställningen öppen sista dagen.











Publicerad: 2000-10-01 04:34:37