Pride 2006

Idag inleds alltså Pride ”på riktigt” genom att Pridepark öppnar sina portar för besökare. Precis som föregående år ligger entrén mot ”snikkullen”(grönområdet till vänster om scenen), och flera av Gaystockholms ställen serverar mat och dryck för en resonabel slant i olika tält. Och givetvis finns även massor av andra utställare såsom Sony Ericsson, Föreningssparbanken och Normal Förlag.
Som sig bör säljer QX såklart allehanda prylar i parkens största tält och vi hittas snett framför ingången och nära Stora Scenen. Kom förbi och kolla in allt i regnbågens färger och allt av HBT-intresse; filmer, t-shirts, Aussiebum kalsonger, pins, böcker, kalendrar och allt annat mellan himmel och jord. I intilliggande Qruisertältet kan du surfa och kolla in din Qruisermejlbox och nytt för i år, spela in en videosnutt eller ta bilder i vårt lilla fotobås. Dessa bilder och filmer kommer senare att kunna ses på Qruiser där bästa klippet ska röstas fram…

Förresten, bli inte förvånade om Mona Sahlin dyker upp i QX egen shop i Pridepark. Gayfavoritpolitikern kommer att extraknäcka lite i vår shop under veckan.

Fem tips i QX-tältet:

Brokeback Mountain-dvd 160:-
Den Oscarsbelönade gayfavoriten med Jake Gyllenhaal och Heath Ledger som älskande fårherdar säljs till ett kanonpris i QX-tältet.

Båset
Kliv in i vårt film/fotobås och ta en bild eller spela in en film. Föreviga din Pride helt enkelt. Klippen sparas och kommer senare att visas på qx.se/qruiser.

Pridesingeln ”Kom ut” Christer Lindarw
För 20 spänn blir Christer Lindarws svenska version av ”Go West” din. Köp den idag och öva in texten, den lär höras fler än en gång under veckan.

Regnbågspryttlar
Ladda upp inför paraden redan idag. Ska vi synas på lördag så är det lika bra att köpa halsband, flaggor och huvudbonader redan nu.

Drama Queen & Slut
Minttabletter i en snyggt kaxig ask och läppcerat i snygg utformning.

Publicerad: 2006-08-02 15:14:40