Celebert besök

Vi kan lyckligt konstatera att det äntligen har bekräftats att Gudinnan Madonna kommer till Stockholm för MTV Music awards! Även superstjärnan Robbie Williams och musikproducenten Moby är två av de artister som är klara.
Hip hoparen Wyclef Jean från gamla Fugees kommer att leda galan.
Bomb Funk Mc, U2, Spice Girls, Backstreet Boys, Ronan Keating, Aqua och Sonique kommer också.

12-17/11 kommer det att arrangeras fester, konserter och happenings i MTV:s anda.
Allt för att visa upp det bästa av svenskt musikliv. Många av arrangemangen kommer att föläggas till Kulturhuset och vara öppna för alla.Först den 16/10 släpps bomben om var och hur du kan köpa biljetter till galan. Men redan idag kan du gå in och nominera artister.
När nomineringarna är klargjorda kan du som tittare vara med och återigen rösta via telefon eller på nätet.



DETTA HÄNDER RUNT OMKRING:
MTV Disco Sthlm och Revolver Party. Klubbspelning med svenska och internationella dj:s den 12 november. Den 15 november blir det rockklubb. MTV sänder.

MTV Selectstudio. Klockan 16-17 varje dag spelas MTV-programmet ”Select” in på Kulturhusets bottenvåning. Här görs även intervjuer med galans vinnare den 17 november.

MTV: NEW-scenen. Varje kväll uppträder nordiska band på tredje våningen i Kulturhuset. Lars Beckung presenterar grupperna i lokalens provisoriska MTV-studio.

MTV Generation Day. Den 13 november bjuds det på stor misch-masch av musik, IT, tv, mode och design på Kulturhuset. Världsartister uppträder och ställer ut konstverk.
Modevisning med internationella supermodeller.
Stockholm Live Day. Jättemanifestation för svenskt musikliv den 15 november.

Det blir konserter på ett 50-tal ställen i stan, bland annat på tunnelbanestationer, i gallerior, på hotell och restauranger.

Make yourself heard award och Best fan award. Prisutdelning på Kulturhuset och Berns den 15 november. Internationella artister uppträder.

Biljetter till kringarrangemangen köps via Biljettdirekt.

http://www.mtve.com

Publicerad: 2000-10-02 13:56:11