Party

GÖTEBORG
Såväl fredag kväll som lördag är det GS2H som fixar musiken på lilla klubben Bea på nyöppnade Aveny No1. Gänget bakom GS2H utlovar även styra upp den ”avklädda dansen” och berätta om Tuoko Laaksonens (Tom of Finland) konst.
Gretas är det Tranzmission som roar gäster, likt alla jämna veckor.

MALMÖ
Francesca har karaokebar fredag kväll på INdigo. Öppet 23-03. Fredag kväll är det dessutom barkväll för läderkillarna på SLM. På lördag kväll är det ”Sportfetish Night” på läderklubben. Dörrarna öppna mellan 22-midnatt.
Wonk har man tung satsning med The Barcelona Experience 2-fest. Dj är Dominic Plaza från Barcelona och det flygs in GoGo-killar från London. Värt en sväng om eller tåg till Malmö för att uppleva detta!

STOCKHOLM
Dj Janna spelar hela fredagskvällen på Klubb Intern. Kyligt ut, men varmt inomhus! Efter Intren är det bara att ta sig Hornsgatan ner till Schlagerbaren där Marco uppträder med en hyllning till 40-årsfirande Carola
SLM på andra sidan Mariatorget har ikväll tema ECMC Black’n’Shine. Endast medlemmar i ECMC och de med rejält strikt dresscode som är svart och glänsande, kommer in. I morgon lördag är det Dj Micke som har sin premiärspelning på klubben.
Lino splear Dj Jörgen på klubbgolvet medan Andreas sköter Schlagerbaren och Katy gården. Ikväll ferdag är det salsa som gäller på gaysnälla Bar XL Brasil.
Connection har Warren Jon ikväll fredag och Emil Hellman lördag kväll som sina DJs. Utegården öppen om det inte ösregnar såklart!
Ikväll fredag är det dessutom FlatiVal-fest med Feministiskt initiativ på HD-båten på Stadsgårdskajen.
Barhopping sker på Gamla stans-ställen Mandus, Torget och Leijonbaren. På Söder hoppar man klokt mellan Side Track och klubbarna kring Mariatorget. Roxy ligger i gay-ensamt majestät på Nytorget. På Kungsholmen hoppar man mellan Mälarpaviljongen (väderberoende) och ett kvarter upp från vattnet Göken och grannkrogen Chakkula.
Söndag så är det Patricia som styr nattscenen.

LANDET RUNT
RFSL Borås har fest alla lördagar i sina lokaler. Öppet mellan 22-02. På RFSL-lokalen NightLife i Halmstad är det fest på lördag kväll. Öppet mellan 22-03. RFSL I Norrköping har klubben Seaside som kör fest lördagar jämna veckor, medan grannstaden Linköpings Joy kör ojämna veckors lördagar. Så den 9 september är det Seasides tur, denna gång med temat ”Fanatsy Outfit”. Öppet 22-03. RFSL i Växjö har GayDisco på Östregårdsgatan lördag kväll 21-02.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2006-09-08 18:23:51