Foto

Torsdag den 14 september och fram till den 1 oktober ställer Elisabeth Ohlson-Wallin ut äldre såväl som nytagna bilder tagna i SLM Stockholms lokaler. Medlemmar i klubben har ställt upp och Ohlson-Wallin har tolkat läderbögkulturens olika yttringar.
De första bilderna tog Ohlson-Wallin i samband med att en säkrare sex-broschyr för läderbögar togs fram med stöd av Stockholms Stad. Därefter fortsatte hon ta bilder av läderbögvärlden och på SLM har bilderna ställts ut.

Nu är det första gången som allmänheten kan se hennes bilder. Så sent som i onsdags gjorde hon en ny fotografering på SLM och flera av dessa bilder – bland annat den som illustrerar denna artikel – kommer finnas med på Galleri London i Uppsala.
Galleriet ligger i en före detta offentlig toalett med stora delar av den gamla inredningen kvar. Just valet av galleri är extra passande för bilderna.


Elisabeth Ohlson-Wallin gjorde sig känd i Uppsala och över hela världen med sin utställning Ecce Homo från 1998. Det var hennes tolkning av bibliska budskap och hur Jesus rörde sig bland homo- bi och transpersoner.

http://www.gallerilondon.se/

Källa: Galleri London

Publicerad: 2006-09-09 20:00:00