Party

Regnbågsfestivalen pågår för fullt i Malmö denna vecka. Peaken blir i helgen med parad genom staden och stor regnbågsfest på Bassängkajen med Kikki Danielsson på scen och en lång rad DJs.
Redan idag är dock en av festivalens höjdpunkter, Edith Crepps Drag Non Stop-fest på Indigo. Tillsammans med sin lillasyster Francesca Russo introducerar de Öresunds drug-elit med ett långväga inslag från de skottska vidderna Doris Dostojevskij från Skottland. Regionens bidrag blir: Shameless, Dragonkings, Marischka Dragic, Def Angel, Bunnies with Organs, Angelique,Drag Me On Top och Shaniqua.
Förutom hsow kan gästerna också dansa till Heather Star.
För de killar som inte gillar dragshow så är det underwear party på SLM ikväll. Notera att entrén endast är öppen mellan 20-21 och att inga brallor accepteras!

För de stockholmare som inte lyckats ta sig till Malmö ännu kan vi tipsa om att club Connection ikväll startar sina karaokekvällar för hösten (vilken höst???). Priser utlovas för de mest populära karaokesångarna och pusta ut kan man göra på sköna och sommarheta utegården. Dj för kvällen är Inca.

http://www.crepp.se/drag

Publicerad: 2006-09-27 16:55:36