Svensktoppsfavoriten ”Aldrig ska jag sluta älska dig” med Jonas Gardell är en av de mest önskade sångerna på bröllop och efter att Gry Forssell och Adam Alsing berättat om tävlingen i programmet Äntligen Morgon för ett par veckor sedan har massor av par hört av sig. Alla ville de att Jonas skulle komma och sjunga på deras bröllop. Av hundratals par i Sverige som deltagit genom att svara på några frågor på Mix Megapols website har nu radiokanalen utsett ett vinnande par tillsammans med Jonas Gardell.
– Jag tycker att det är fantastisk roligt och smickrande att par vill höra mig sjunga ”Aldrig ska jag sluta älska dig” under en av deras mest minnevärda dagar i livet, säger Jonas Gardell.
Vinnare blev Julia och Lasse från Vällingby i Stockholm som varit ett par i 20 år och kommer att gifta sig på lördag när Lasse firar sin 50-årsdag. De är trogna Mix Megapol-lyssnare och Julia anmälde sig fort för att få chansen att ha med Jonas Gardell på bröllopet. Hon var övertygad om att de inte skulle vinna eftersom hon ”aldrig vinner någonting” men skrev även i sin anmälan att Jonas med sin vackra sång skulle vara ‘pricken över i’ på lördag. Paret hade fram tills dagens direktsändning i Mix Megapol hållt bröllopet hemligt eftersom det skulle vara en överraskning på Lasses 50-årsfest.

Publicerad: 2006-11-03 11:49:39