Välkommen ut!

Han är numera inte bara Prins, han nu kan addera titlarna båtchef och sergant i sin CV. Passagerarna på Silja Lines ”Serenad” igår kväll höll på att sätta Tax-free spriten i strupen då de upptäcke att Prinsen och hans ”muckarvänner” var medpassagerare på väg till Helsingfors för att fira den nyvunna friheten.

QX ställer sig i kön med alla gratulanter och hoppas att vår vackre Prins nu får den välbehövliga höstsemester han så länge önskat efter 14 tuffa lumparmånader. Vi kan förtälja Er kära läsare, att Carl Philip med vänner flitigt utnyttjade bubbelpoolen och bastun ombord på ”Serenade”. Inga flickvänner fick följa med grabbarna på båten, så Prinsens Emma fick snällt stanna hemma.

Förra veckan, då Kungen och vår förtjusande Drottning förgyllde OS i Sydney, och kramade pristagare på löpande band, fick lille prins Carl Philip träda in som statschef eftersom prinsessan Victoria återigen befann sig i USA. Men nu är hon hemma igen för idag var hon på invigningen av Moderna Muséets nya utställning och imorgon, lördag skall hon skänka kunglig glans över Dramatens premiär av ”En midsommarnatts dröm”. Så hon missar premiären av Robinson, men det gör nog inte den idrottsintresserade och äventyrlige Prinsen!

http://www.royalcourt.se/familjen/prinsen.html

Publicerad: 2000-10-06 17:36:50