Party

MALMÖ
Först på onsdag är det Lucia men i Malmö passar TomBoy på att har luciatåg redan ikväll. Förutom vitklädda (?) lucior och stjärngossar står bandet 64Revolt på scen med ”a tasteful mix of alarming dhc-noise and catchy videogame melodies”. Dessutom utlovas en ”fultomte”, Gayspeed-dating och Dj Tiny Tony Tears.
Lädergrabbarna firar jul på lördagskvällen. Klubben har besök av Mr Leather Europe Simen Enersen som showar. Från 19.00 är det julbord framdukat och dörrarna är sedan öppna till midnatt.
På Wonk är det DeeJay Johnny som spelar på stora golvet medan Lola ToneDeath kör det lilla och Belinda sköter karaokebaren en trappa upp.

GÖTEBORG
Castro har fredagsbar med Club Mixxi och Lucia firar man såklart på sin ordinarie onsdagsFamily-kväll. Gretas har som vanligt full fart såväl fredag som lördag med Tranzmission och GoGo-killar.
Även i Göteborg har läderkillarna Julfest. Lördag kväll är tomten på partyhumör i RFSLs lokaler på Karl Johansgatan.
Och så välkomnar såklart Gossip gayfolk på en skönt mixad klubb – alla kvällar i veckan.

STOCKHOLM
Fredag kväll innebär klubb Honung på Leijonbaren. Musiken står Dj Über och Ottilia Dollystreet för. Öppet mellan 21-01.
Gaystudenterna har pub ”deLuxe” i Allhuset ute på Universitetet. 2 dansgolv och öppet till 03. På scen står banden The Mill och Shiney Friend. Djs är Miri Helly Mas Amable SEB Sweden. Även icke studenter är välkomna och åldersgräns är 18 år.
På Klubb Intern är det numera öppet till 03.00. Så ikväll fredag lär det blir fullt ös. Dj är Djanilla. Öppet för alla men en klar övervikt av tjejer bland gästerna.
Klubb Sappho har stor fest lördag kväll i Nybohovs festvåning. Dj Inca spelar för gästerna som alla är kvinnor plus 30 år. På lördag kväll har även Queerdykes fest igen. Luciafest är det på Elverket uppe på Östermalm. Dj Reemixt spelar och det blir ett queert luciatåg. På scen står popbandet Wilner som även har videorelease av sin låt ”´Vackrare än du tror”.
På Lino spelar i morgon lördag Bernhard i klubben, Andreas leder schlagergolvet och Anders tar hand om gården.
Connection har ikväll fredag Warren Jon som Dj och i morgon lördag Emil Hellman. PÅ onsdag firar man Lucia med ingen mindre än Cissi Ramsby som Sankta Lucia!
På läderklubben SLM tar man Luciatag i morgon lördag. Luciashow (”hård musik, toppläcker Lucia, busiga slavar”) blir det vid halv tolv och LuciaDj är Terje. För de som vill julfesta på den traditionella mixade julfesten nästa lördag är det hög tid att köpa biljett – om det inte redan tagit slut! Kolla på klubben eller hos Läderverkstan.
Patricia har sin Julfest på söndag. På scen står Natural Ex (N.E.X.). Noteras kan att i år är det Nyårsafton på en söndag – så ”söndagsklubben” som gaykvällen officiellt kallas säljer nyårsbiljetter för 595-795 kronor.
Alla festkvällar startas med fördel på Torget, Mandus, SideTrack, Göken, Roxy och/eller Leijonbaren!

UMEÅ
Klubb Subjekt har fest på Norrlnadsoperan lördag kväll. Temat är Bondgård! Musiken levereras av Dj Asslicka (Stockholm) och Sir Iki (Göteborg. Dessutom Fittcrew Heartbreakers från Umeå.

HALMSTAD
RFSL har fest i sina fantastiska lokaler NightLife på lördagskvällen. Öppet till 03.00.

NO

KÖPING
Pubkväll ikväll på RFSL-lokalen Joy. På onsdag har man Lucia-pub efter cafékvällen.

KRISTIANSTAD
RFSL-lokalen har Pub-kväll. Öppet till 01.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2006-12-08 14:00:11