Fredrik Eklund fick stor uppmärksamhet i Sverige då han släppte sin bok Bananflugornas Herre. En fiktiv bok baserad på hans egna erfarenheter som porrstjärnan Tag Eriksson.
När porrfilmsbolaget 2003 släppte filmen The Hole blev han snabbt en ny stjärna på bögporrhimlen. Hela tiden lät han dock meddela att detta endast var en kort del av hans liv. Innan hans porrkarriär drev han företaget Humany.com där bland andra hans pappa Klas Eklund och nuvarande utrikesministern Carl Bildt satt i styrelsen.

Och efter sin karriär inom porrindustrin liksom releasen av boken har han idag 29 år gammal etablerat sig som fastighetsmäklare i New York och är vice VD i bolaget Core Group Marketing. Hans karriär på Manhattan gav honom första året utmärkelsen Rookie of the Year, berättar gratis-tidningen HX som nyligen publicerat en helsidesintervju med honom. Hans försäljning de senaste 18 månaderna har nått upp till 75 miljoner dollar, förklarar tidningen.
Till HX berättar Fredrik Eklund att han nu sålt filmrättigheterna till boken Bananflugorna Herre. När QX.se frågor om han kan berätta mer om planerna säger han att det är för tidigt ännu.

– Jag har insett att jag kan göra vad jag vill, säger han i HX-intervjun om sin porrfilmsmedverkan. Om jag hade lyssnat på någon annan än mig själv, skulle jag inte gjort det, men jag är glad att jag gjort det jag gjorde. Det fick mig hit där jag är idag.
Och HX avslutar sin hyllning till Eklund och säger att förutom ABBA och Absolut så kan ”han nog vara Sveriges bästa export”.

http://www.qx.se/shop/info.php?artikelnr=BOK114

Källa: Bananflugorna Herre i QX Shop

Publicerad: 2007-02-20 16:25:55