”Ja jag är gay”, skriver Anthony Callea på sin hemsida. ”Men jag vill att det skall vara tydligt att jag är stolt, lycklig, trivs och är trygg i den jag är. Och jag har inga problem med min sexualitet”.
”Nu känns det bra för mig att dela med mig av denna del av mitt liv. Jag är nöjd. Jag har levt i en långvarig relation med min partner Paul som har stått vid min sida de i två och ett halvt år. Vi har bägge våra familjers. vänners och kollegors stöd och kärlek.”
I en intervju 2004 förnekade Callea att han är gay.
”Jag vet att kan känna sig besvikna eller förrådda”, skriver han. ”Jag hoppas att ni kan förstå att det kan vara en mycket problematisk, förvirrande och känslostark tid att ”komma ut”… För vissa är detta att ”komma ut” ingen stor sak. För mig var det det… Jag hatade mig själv… Jag tyckte det var något som var fel med mig och jag kunde inte fly undan eller fixa det. … Jag är ledsen för att jag ljög.”

– Jag har inga problem med min sexualitet numera men det har tagit tid att bli säker på vem jag är och nöjd med det, sa Callea till australisk media. Jag ser fram emot att leva ett liv utan begräsningar och utan att behöva oroa mig för att säga rätt saker.

http://www.anthonycallea.com/

Källa: Anthony Calleas hemsida

Publicerad: 2007-04-03 17:19:39