Gayradion

– Att komma till andra chansen är som att komma trea eller fyra och det är för mig en otroligt hedervärd plats. Dessutom hade jag mest poäng i första omröstningen i deltävlingen i Örnsköldsvik. Sen verkar mina fans ha gått och druckit kaffe och missat att man skulle ha ringt igen, säger Nanne Grönvall i Gayradions sändning på Påskafton.
Om sin senaste CD berättar hon att den höll på att bli försenad på grund av att skivbolaget inte spelat in all sång till melodierna. Nanne fick därför i sista stund spela in delar av sitt material under en massa lakan på ett hotellrum i New York.
– Jag fick spela in flera gånger i olika ljudnivåer eftersom det lätt blev överstyrt och en massa puffljud i min inbyggda mikrofon i min bärbara dator. Min man Peter hävdade att det aldrig skulle fungera eftersom sången till verserna var inspelade i 40.000 kronors mikrofoner.
Under sändningen pratar hon om möjligheterna av att spela in en hyllningssång till sin gaypublik.
– Visst finns dom ofta med i mina texter, men att göra en renodlad text enbart som en hyllning till mina gayfans kan inom kort bli aktuellt. Till exempel skulle en låt kunna heta ”En faghags sång”. Jag försöker ofta prata om homosexualitet när jag är ute just för att visa hur vanligt det är och att det inte är någon skillnad på folk.

Intervjun i sin helhet kan höras på påskafton kl 14-15 eller 23-24 på FM 95,3 i Stockholm eller över hela världen på nätet.

http://www.gayradion.nu

Källa: GayRadions hemsida

Publicerad: 2007-04-07 00:00:00