”I sin håla i den arabiska öknen håller odjuret en prins fånge. En soldat förälskar sig i prinsen och försöker köpa honom fri, men dödar odjuret och prinsen blir hans ägodel.” Historien är dramatisk och erotisk, med vackra ljus- och rökeffekter, och har ett högt tempo, allt ackompanjerat av ett genomarbetat soundtrack. Publiken gillar skådespelet starkt.

Bakom storyn står Miguel Fraga och Jörgen Granqvist som haft hjälp av ytterligare fem killar.
– Jörgen och jag har jobbat ihop förr. Han arrangerade musiken till min Mr Leather-show i Oslo förra året, säger Miguel.
Framträdandet gav Miguel en andraplats i tävlingen. Nu hoppas han att senaste showen ska kunna visas på någon annan läderklubb. Mr Leather Europe-showen från Oslo kommer att visas under SLM Malmös Summer Camp 07.

Tidigare på kvällen ordnades frågesport och en god trerättersmiddag med tal avnjöts. Efter showen är det tid för socialt eller sexuellt umgänge.
– Det fina med SLM Malmö är kamratskapen, att man alltid kan snacka med nån. Och att man också kan va sexuell, här finns fina lekutrymmen, säger Bengt-Åke som är gammal i klubben. Också för mig blir det snack med många trevliga killar innan jag tar mig till lekrummet och drömmer mig bort bland soldaterna i den arabiska öknen.

SLM Malmö på Ystadsgatan har öppet varje lördag. Dresskod gäller alltid, är du osäker så kolla på hemsidan vad klädreglerna innebär. Nästa större arrangemang och nya grepp är S.U.B. (music-dance-cruising-club) fredag 18 maj.


Bengt-Åke var nöjd och Miguel Fraga lycklig efter att showen gått bra


Prinsen hålls fånge och tvingas att dansa och att roa sina herrar


Slavarna förses med huvor och hängs upp i taket


Jörgen Nilsson och Kent Gundersen i harnesk hade roade sig på födelsedagsfesten


Douglas, Ratko och Benny servade gästerna när SLM Malmö fyllde 18 år


Christopher Aqurette och Johan Lindström klämde hejdlöst på varandra

http://www.slmmalmo.se/

Källa: SLM Malmö

Publicerad: 2007-05-09 21:00:00