Babes som består av Babushka, Eleckra och frk Vega har showat varannan onsdag sedan den 6 december på Indigo i Malmö. Dessa damer har fyllt klubben till bristningsgränsen med sin spektakulära dragshow som saknar dess like i vårt avlånga land. Showen består av karaktärer som förstummat oss i bästa underhållningsanda och letat sig in våra hjärtan. Med stor finnes och professionalism har dessa damer satt Malmö på dragshow-kartan och levererat den ena succénumret efter den andra, allt detta i en atmosfär som för oss till 30-talet och dess dekadens där Marlene Dietrich och Zarah Leander var gudinnorna och där elegansen var på topp.
De tre karaktärerna består av den utländska damen Babushka som har ett stort ego, hon tror att hon är större än självaste Madonna och godare än moder Teresa. Elecktra är den gudomligt vackra, skönheten som får kvinnor att drabbas av avundsjuka och män att fundera över meningen med livet. Fröken Vega den stockholmska överklassdamen som med sin stilfulla elakhet behandlar oss som hennes privata undersåtar. När dessa tre amazoner kommer igång går ingen säker på denna jord.
The Babes har lovat en extraordinär finalshow den 4e juli som kommer att avslutas med pompa och ståt, detta är något du absolut inte får missa. Under Pride kommer Babes att uppträda med axplock av sina bästa nummer, ni som missat denna succé får nu tillfället att se dem i Stockholm under Prideveckan. Cabaret Moulin är tillbaka på Indigo den 15e augusti med nya nummer och ännu mer glamour.
Cabaret Moulin har öppet mellan 21:00-01:00


Babushka vet vad hon vill


Elecktra hänför publiken


Frk Vega som Kerstin vet var skåpet skall stå


The Babes på scen


Babushka poserar för världen


Elecktra som Fujiyama-mamma fnittrar


Den gudomliga Frk Vega


Babes när de är som bäst

http://www.cabaretmoulin.se/

Publicerad: 2007-07-02 19:00:00