På fredag blir det tre gånger Robert Fux.
– Herregud vilken fredagskväll, säger han. Jag ser verkligen fram emot den. Det blir väl som en sista pust av Pride igen!
Det hela startar på Parkteaterns avslutningsshow i Vitabergsparken klockan 19.00.
Robert Fux agerar ”dragfreak” och konferencierar ”Best of Salong Giraff”.
-I år kommer bl.a hypade spokenwordartisten Alexander Salzberger, operasångerskan Ulrika Precht, luftakrobaterna Pomodori, dödsperformancegruppen Tranzformers, och som gästartist flyger vi in Joel Baker från New York, en av världens främsta nycirkusartister känd från Cirque de Soleil!
Överraskningsartister som ”kommer älskas av queerpubliken” lovar Fux också liksom Waldorff-minnen och hunsade barnartister. Husbandet är Stockholm Hamsters.
Efter utomhusteatern i Vitabersgparken rular han ner för berget till Orionteatern strax intill. Där blir det klubben ”Salong Giraff vs Tete a Claques” med Dj Pjotr, lounge, performance av Cirkus Cirkör och dragfreaks under ledning av Robert själv.
Men han skall hinna med en klubb till!
På Riddarkällaren – där Lino har sina lördagskalas – är det klubb 90’s. Anders Olssons och Leif Wademarks hyllingsfester till 90-talsmusiken.
På fredag är temat NileCity och Robert Fux är värdinna tillsammans med Girlieshow. Dans på bardisken, armbrytning och om man är en kåt groupie kan allt hända.

Publicerad: 2007-08-22 13:14:28