Party

Ingen fara på taket alla Connection-stammisar! Klubben lever vidare efter att man lämnar Cattelin på Storkyrkobrinken den 29 september.
Redan den 5 oktober slår klubben upp sina portar igen som fredagsklubb på Kolingsborg.
– Nästan alla fredagar fram till och med 21 december är nu uppbokade, berättar Mirre.
I augusti kom beskedet att Connection blivit uppsagda från sina nuvarande lokaler. När även krogen Mandus upphörde i slutet av augusti var oron stor att vi skulle få en torr partyhöst.
Men nu ser stan ut att blomstra upp rejält. Coco Loco öppnar i slitet av september som fredagsklubb på Mango, Sveavägen och idag meddelas alltså att även Connection kör vidare.
– Connectiongästerna kommer att känna igen sig eftersom en del personal följer med, inte minst våra vakter och delar av barpersonalen, berättar Mirre.
Alla DJs är också med på flytten och i de stora lokalerna kommer Emil Hellman och Warren Jon styra det klubbiga golvet på övervåningen.
– På mellanplaner blir det mer ”gamla Connection” med lite mer laid back stil dit man kan komma i morgonrock och tofflor om man vill, skrattar Mirre.
Där är det Dj Christer Broman och Inca som kommer att husera.
Dessutom planerar man att då och då hålla lokalen längst ner öppen i samarbete med andra klubbarrangörer och VIP-hyllan öppen i samarbete med andra aktörer.
– En glädjande nyhet är att vi sänker åldersgränsen till 20 år, säger Mirre.
Kolingsborg tar omkring upp mot 700 gäster och Mirre tror att det kommer fungera bra.
– En kväll hos oss passerar det över 600 gäster, berättar hon.
Eftersom man hyr in sig hos Kolingsborg kommer det att bli en entréavgift för att gå in, just nu räknar man på vilken nivå den kommer att ligga på.
Så i höst ser det (hittills) ut som att det på fredagar kommer att finnas inte mindre än tre fasta klubbar: Connection, Intern och Coco Loco. På lördagar är det Lino och SLM som kommer att hålla öppet stadigt.

Publicerad: 2007-09-03 12:49:36