Den strikta Miss File föreläste om hur vi upptäcker det burleska i vardagen och hur man sätter stopp för det. I sin iver att visa oss hur det kan se ut i praktiken, gick strax föreläsningen över styr och Miss File satt till slut på scen likt en pinuppa i storprickiga sidenunderkläde.
– Ser ni något liknade så säg ifrån, förklarade Miss File som ändå tyckte situationen blivit något pinsam. Miss File spelas av Josephine Wilson från London.

Från London kom också punkpopbandet Jean Genet, Bob på gitarr och Helen på keyboard. Det var mycket högt tempo och ett kul sound, scenshowen likaså med vattenpistol och direkt publikkontakt. En riktig vitamininjektion.

I vimlet fanns Andy Candy som gav mig en kort förklaring av transidentifiering, det vill säga att identifiera sig som trans även om man genomgått könsbyte eftersom erfarenhet och solidaritet ligger i gruppen.

Clara från KIM, Kön Identitet Mångfald, en förening för alla typer av transpersoner, passade på att föreläsa kort om penisproteser. Dessa utvecklas nu så att man både ska kunna kissa och ha sex med dem. Ett alternativ till att operera sig som kvinna till man.
– Att transsexuella ska ha ett sexliv är inget man talar om, berättade Clara som menade att penisprotesen kan va en lösning på detta.

Många partysugna fanns också på plats och queerpubliken hade riktigt kul.


Josephine Wilson som Miss File
/FONT>

Andy Candy och Clara som föreläst om transidentifiering respektive penisproteser


Marie Olsson med flickvännen Ellen Nielsen i ny snygg t-shirt


Wotevers promotor Ingo


Indra och Betsy från Göteborg hade kommit ner till regnbågsfestivalen för att träffa Josephine


Jens och Nils stod i baren


Ann-Cherie med Joe som njöt i hennes sällskap


Jocke Saxin hade åkt ner från Göteborg med en kompis


Karolina Bång och Johanna Larsson tyckte att det var jättebra ikväll

http://www.qruiser.com/clubs/club.php?id=13235

Källa: Klubb Wotever på Qruiser

Publicerad: 2007-10-27 12:42:40