Helgtips

STOCKHOLM – FREDAG
De stockholmska fredagsklubbarna kör hård konkurrens vilket onekligen lett till en stor fördel för gäster som gillar shower. Såväl Coco Loco som G lockar med artister.
Coco Loco har Idol-Ola på scen. Dj-uppställningen leds av Niklas Paus som levererar hosue, Mackan som spelar hits, schlager och RnB och på övervåningen David Amberton som spelar bar-disco.
Club G har i sin tur Velvet på scen och musiken levereras på stora golvet av Dj Christer Broman, Warren Jon presenterar RmB och Kornél Kovács electro/techno. Medlemskap krävs för att komma in på G, mer info via klubblänken.
Fredag kväll blir SLM en renodlad läderklubb. Black Leather är dresscode och det betyder just det, endast entré för killar i svart läder.
På samma gata som SLM ligger Side Track där man nu satsar på helg-DJs. fredag är det Davy Hakkala som gör ett återbesök. Torget har på fredagskvällen Anders som DJ och på Göken spelar Jojje. Lounge, bar och mat på Leijonbaren, Roxy och Momma.

STOCKHOLM – LÖRDAG
Lino har fullt hus med följande DJ-uppsättning: JJ i klubben, Edward i schlagern och på gården fixar Anders ”den bästa partystämningen”.
Dj Niklas Paus sköter läderklubben SLMs dansgolv på lördagskvällen. Mycket dansgrabbar kommer vara på plats alltså! Svart läder rekommenderas, men inte strikt denna kväll.
QueerDykes har stor fest på Allhuset ute på Universitetsområdet. På scen står Cornelia Karlsson och Sanna Lagerström med ”Vera och Judith”. Josephine Wilson framför perfomance ”Being Me, Perfomrning myself”. Popgruppen The Fits från Örebro spelar live och fram till 01.00 sköter så Dj Yrla
och Pinktrol musiken.
Side Track är det Dj Maldonaldo som spelar för såväl matgäster som bar-dito. Torget har Dj Marcus mellan 13-18 då deras helg-brunch serveras, på kvällen är det den sköna personalen som fixar musik. Momma, Roxy och Göken är öppet. På Leijonbaren har Jean Skarstedt, Wiktor och Sarah klubben Preop på temat Blaxplotation, Gäst DJ är Staffan Ridelberg. Mumshak med skön mix och massa folk. Missa inte att kika in hos Papa Ray-Ray som har gayklubben Gaysha på onsdagar men skönt mixat hela veckan i stans bästa (?) lokaler.

GÖTEBORG
GBC, Göteborgs björnklubb, har barkväll hos Haket fredag kväll. Haket såklart öppet såväl fredag som lördag. Gretas som numera har öppet onsdag till lördag har nattklubben igång på helgerna till 04.00. Gossip är öppet alla kvällar och extra kramvänligt på helgerna.

MALMÖ
Wonk är för andra gången på Köpenhamnsvisit med sin klubb och tar med brittiska klubbkonceptet Salvation. Djs är John Eltong och Luke Hope från London. På lördag är Wonk tillbaks i Malmö och på Deep med Deejay Johnny på stora golvet, 70-90-talsgolv liksom karaokebaren öppen.
Switch har öppet på Indigo fredag kväll.
På lördag sjunger Mattias Enn låtar av ”100-årsfirande” Zarah Leander.

LANDET RUNT
Jonas Gardell står på scen i Västerås fredag kväll och tar sig på lördagen till Gävle med sin succéshow ”Tillfällig gäst i mitt liv”. Ett måste för de som älskar skratt kombinerat med kloka ord!
RFSL Borås har discoteket öppet lördag. RFSL Norrköping har fredagsbar på Seaside och RFSL Kristianstad kör lördagsbar.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX guide

Publicerad: 2007-11-09 15:44:56