Ikväll utbryter det stora Drug-kriget i Stockholm. På Golden Hits står Diamond Dogs på scen med sin julshow och på Torget har Tollies och Dolores premiär för sin show.
”Golden Tits at Golden Hits” är namnet på Diamond Dogs Julshow som utlovas innehålla mer klassisk dragshow än senaste årens schlagertrend. Till QX säger Peter Englund att nostalgi och Shirley Bassey är vägledande ord för showen. Tillsammans med Reine och Mattias står den numera 6 år gamla gruppen på scen varje torsdag-lördag fram till julhelgen.
7-åtsfirande Torget har lagt premiären för Tollie och Dolores även de ikväll. Tillsammans med sin herrkollega Edward utlovas en galen kväll i klassisk Tollie & Dolores-anda.
Tollie och Dolores kör sin show en onsdag i månaden.
Ikväll börjar de 21.00.
Om slaget mellan Tollie och Dolores respektive Diamond Dogs blir så våldsamt som de inblandade fruktar vet vi inte. Men Torgets Daniel Réhn tar det säkra för det osäkra och bär skottsäker väst ikväll!

Om man inte vågar sig ut i drugkriget rekommenderas att ta sig upp på Söder. Side Track, Club Gaysha på Papa Ray-Ray, Roxy och SLM har öppet och på Kungsholmen finns fristad hos Göken.

Publicerad: 2007-11-21 13:16:00