STOCKHOLM-FREDAG
Club Pigalle slår upp sina portar klockan 18.00 och sedan är kalaset igång! Två våningar lounge och party med restaurang och Discobar till 03.00. Räkna med stort gäng partyglada och nyfikna på plats.
Pay TV står på scen fredag kväll hos Club G. Musiken sköter Dj Sound Factory på det stora golvet. I Panoramarummet spelar Sara Varga RnB och House och Dj Pjotr fixar till nedersta rummet med technospex.
Coco Loco på Sveavägen erbjuder mums för de som gillar underkläder. Killarna visar upp vad shoppen Mancare har att erbjuda. På dansgolven erbjuds allt från house till schlager.
90’s har fest på Riddarkällaren på temat Kylie VS Madonna (PS klicka på länken och kolla in klubbarna på Qruiser för dessa två, sjukt låga klubbnummer. Tala om att det är stora ikoner i gayvärlden!). Farao Groth och Robert Fux är drugande värdinnor. På de tre dansgolven spelar Anders Sewerinsson, Leif Wademark och en hemlig gäst.
SLM Har gummihelg. På fredagen innebär det strikt dresscode. Gummikläder gäller och om det skall vara annat så accepterar endast tyngsta ECMC-klädreglerna.
Klubb Idyll har fest vid Telefonplan. På scen har man banden Eleusis och Moggatron. Idyll smygstartar julsäsongen med ett adventskalas där det finns såväl lussebullar som julsånger från 20.00 – prick! Dessutom utlovas DJ-anarki!
Torget firar sju år och har Dj Mathias som spelar. Leijonbaren ligger i närheten och har loungen öppen. Göken på Kungsholmen har Jojje som spelar bland kitschiga gökur!
Diamond Dogs har julshowen igång på Golden Hits. Spelar såväl fredag som lördag.
Vid Nytorget är det Roxy med nyöppnade Judy’s liksom Momma på andra sidan torget som samlar hbt-folket med vänner. Vill man inte hänga på SLMs gummikväll hela helgen så är Side Track en bra idé och på Marie Laveau är det technokalas med klubben Diskotech. Bysis Klubb på Hornsgatan har fortfarande öppet och välkomnar gaypubliken.
Kvar i kvarteret kan vi tipsa om att Rikard Wolff uppträder på Folkoperan.


Gummikalas på SLM – Foto: Elisabeth Ohlson-Wallin
STOCKHOLM-LÖRDAG
Lino har JJ i klubben på lördag och schlagergolvet sköts av Edward. Gården tas denna lördag hand om av Anders.
Club Pigalle har sin första lördag och på gummifestande SLM spelar K-Paxian.
PreopLeijonbaren har tema Black Celebration. Så svart utstyrsel är att rekommendera!
Torget har sitt officiella 7-åtsfirande med snittar och Cava och Dj Jeanette. Öppnar 18.00 denna dag. Diamond Dogs är på Golden Hits.
Göken, Side Track, Roxy med Judy’s och Mommas håller kalas.


MALMÖ
TomBoy har fredagsfest med The Unreachables på scen klockan 23.00. Musiken står the Tomboy crews för.
På lördag är det Wonk med Deejay Jonny på stora golvet. Francesca och Vega kör karaokebaren och Shaniqua tar hand om Pop-golvet.
SLM har klubbnatt på lördagskvällen.
Peter Jöback uppträder på Slagthuset fredag och lördag. Njut av skönsång!

GÖTEBORG
I Göteborg är det Haket och Gretas som håller HBT-folket vid gott partyhumör.


Fashion Pack
LANDET RUNT
Club Zarah i Karlstad har fest på fredagskvällen i två plan. I Borås är det RFSL-disco på lördagen 22-02. Fashion Pack uppträder på Royal Arms i Örebro. RFSL Norrköping har baröppet fredag medan RFSL i Kristianstad har det på lördagen.

På artistfronten är det Jonas Gardell i Uppsala, Magnus Carlsson i Karlskoga fredag och Gällivare lördag, BWO i Eskilstuna fredag respektive Ljungby på lördag. After Dark är på Olympen i Lund fredag och lördag.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2007-11-23 16:47:38